Pinseløpene i Kongsberg

Postet av Hedrum Orienteringslag den 28. Mai 2014

Vi gleder oss alle til flotte opplevelser i Kongsberg i Pinsa :-))
2014-06-01: Og nå har vi 116 starter. Fremdeles mulighet for etteranmelding.
2014-05-30: Vi har nå 110 starter i Pinsen. Kan vi bli enda flere???

2014-05-28: Pinseløpene (7-9 juni) nærmer seg og alle som ønsker å være med bør nå melde seg på. Dette er et kjempeflott arrangement for hele familien så vel som enkeltpersoner. Vi fra Hedrum vil også ha felles overnatting som er et svært populært tiltak. Om du ikke har anledning til å overnatte kan du selvfølgelig kjøre fram og tilbake hver dag og bli med på ett eller flere løp (det er jo ikke så langt til Kongsberg). Det blir mange påmeldte fra hele Østlandsområdet - og det er vanligvis mange fra Hedrum også. Ved mange påmeldte blir det bare enda mer trivelig! :-)

Siste frist for ordinær påmelding er fredag 30. mai. Meld deg på til Tone (97700538) eller direkte på Eventor. Hun svarer også på spørsmål du måtte ha. Husk at du MÅ gi Tone beskjed om du ønsker å overnatte - grunnet melding til skole/brannvesen.

Også i år skal vi bo på Raumyr Skole. Dette er et nærmest perfekt sted (med sol så og si hele døgnet) hvor du kan velge å ta med deg campingvogn/bobil/telt eller overnatte i gymsal. Det blir selvfølgelig veivalgsdiskusjoner, grilling og annet sosialt på kveldene. Hele startkontigenten og overnatting på Raumyr Skole dekkes av klubben for alle. Mange vil reise oppover allerede fredag kveld.

Les videre for mer informasjon om Pinseløpene.

For 2 år siden hadde vi nesten 100 startende fra Hedrum på tre dager. Klarer vi å bli enda bedre i år??? Uansett så blir dette en salig blanding av medlemmer i alle aldere, spreke og mosjonister. Meld deg på du også - så får du blitt med på moroa. Vi håper at spesielt de nye vil ta turen til Kongsberg.

Det blir også en ungdomsstafett på mandag i år. Dette er en artig stafett med 2 etapper for aldersgruppen 11-12 og 13-16 år. Det kan starte 2 eller 3 personer på hvert lag. Har man 3 personer på laget starter 2 personer samtidig på 1. etappe. Når første person kommer i mål så løper 2. etappe ut. Les mer om selve stafetten her.

Lurer du på hvordan terrenget i Kongsberg er? Ta en titt her da vel. Og her har du link til innbydelsen.

VIKTIG FOR DE SOM ER 12 ÅR OG YNGRE
Du kan allerede nå ta en titt på årets kart og løyper her. Ta gjerne en kikk før du melder deg på.

Trimtext og Sport-8 vil ha salgstelt på arena hvor det blir salg av løpstøy, o-sko, kompass og mye annet. Så om det er noe du mangler eller bør bytte ut med noe nytt - så er muligheten der.

Dette bør du ta med deg på løpene:
Campingstol
Penger til kiosk
Niste
Drikke
EKT-brikke
Kompass
Løpstøy
Skift
+ annet nødvendig

Dette bør du ta med deg i tillegg om du skal overnatte:
Liggeunderlag
Sovepose
Mat
Drikke
Toalettsaker
Håndkle
Såpe
Kjølebag
Grill (om du har)
Grillmat
Campingbord og stol
+ annet nødvendig

På løpene er det varm dusj. Vi har også tilgang til garderobe/dusj samt kjøkken på skolen der vi skal overnatte.

Vi sees i Kongsberg. :-))
Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline