O-festivalen på Norefjell 27-29/6

Postet av Hedrum Orienteringslag den 4. Jun 2014

Gøy å orientere sammen med MANGE andre! :-)
2014-06-04: Om litt over 3 uker braker det løs på Norefjell. Da arrangeres nemlig O-festivalen som er Norges flaggskip når det gjelder orienteringsløp. Dette er et meget bra arrangement for hele familien og enkeltpersoner uansett nivå. Håper derfor at så mange som mulig ønsker å være med. Det er allerede 19 som har meldt seg på fra Hedrum.

O-festivalen går over 3 dager (fredag 27/6 til søndag 29/6), men det er helt i orden å bare være med på enkeltløp om man ønsker det. Vi som skal være med på flere løp kommer til å overnatte i telt/bobil/campingvogn på en o-camp som ligger idyllisk til ved Krøderfjorden. Si ifra til Tone (977 00 538) om både påmelding til løp og overnatting. Husk at ordinær påmeldingsfrist er om 2 dager (6/6).

O-festivalen er et meget populært arrangement i Norge. Allerede nå er det påmeldt ca 1300 løpere til hver dag – og det blir stadig flere. Det blir mye artig, bl.a. sprintorientering ved skistua, Barnas O-festival samt langbord hver kveld. Ta også en titt på O-festivalen sin hjemmeside. Bli med du også da vel? :-D
Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline