Lavvotur for voksne "guttær"

Postet av Hedrum Orienteringslag den 5. Okt 2014

Kan denne karen forville seg til Nauf?
2014-10-05: Endelig er det tid for oss gutta til å ha lavvotur med overnatting igjen. Og denne gangen blir det ute i skauen - som det skal være. Vi setter opp lavvoen med ekstra sove- og pratetelt på Nauf. Det blir merket fra Åsrumveien (rv 304) mellom Mørk og Åsrumkrysset. Tidspunktet for begivenheten er fredag 10. oktober fra kl. 17.00. Ta med deg godt humør, sovepose samt påfyll til kroppen (drikke/snop). Ta også med mat (kvelds, nattmat og frokos). Vi kan sikkert få varma noe mat på bål eller i ei panne. Ellers er det mulig å bestille pizza utpå kvelden om du vil ha det veeeldig enkelt.

Vi kommer også til å klippe noe granbar før det blir mørkt slik at tellegjengen får noe å gjøre ved dugnadsstart lørdag morgen. Ta derfor med utstyr til det (grensaks, etc)

Det gjøres oppmerksom på at det ikke er lov å ta med seg husdyr - dette gjelder også reinsdyr. Men kaaaanskje vi får besøk av "Mannen med bukken" i år??? Meld deg på med en SMS til Roger (915 22 964) senest torsdag 9. oktober om du ønsker å bli med.

Vi sjåast!

PS: Kun adgang for MENN over 18 år!
Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline