Trening, julenisse og Sandefjord City Christmas Race

Postet av Hedrum Orienteringslag den 14. Des 2014

Nei og nei. Nå sitter jeg fast igjen!

2014-12-15: På tirsdag har en kjent kar med rød lue og hvitt skjegg store planer om å komme innom siste treninga før Jul. Så barn og ungdom som har lyst på litt førjulsgodt bør komme på treningen. Men de bør ha vært snille altså.

Vi hatt mange flotte treninger før jul. Både på tirsdager og torsdager. Noe spesielt var det kanskje forrige torsdag da vi fikk internasjonalt besøk. Da kom Franco Huang fra Kina, Ramachandra Ullur fra India og Ean Fang Tan fra Malaysia. De hadde nemlig aldri smakt julegløgg før og ble behørig invitert på "After-Jogging-Julegløgg".

På onsdag arrangeres noe som heter Sandefjord City Christmas Race. Dette er et artig by-orienteringsløp med god julestemning i julegater, bakgårder, smug og parker. Det er løyper for alle nivåer (fra 2 - 6 km) og starten går fra kl. 18.30. Meld deg på hos Tone (977 00 538) eller på Eventor. Innbydelsen finner du her. Påmeldingsfristen er på tirsdag.

Vi sees på treningen på tirsdag!

Her er utegjengen samlet en gang tidligere i høst. I gjennomsnitt har vi vært ca. 40 på trening. Det må vi være stolte av.

Unni hadde som vanlig dekket opp til julegløgg på en torsdagstrening før jul. Tidligere på dagen meldte Tor om at han ikke kunne komme da han hadde vært igjennom en operasjon. Men jaggu kom han ikke allikevel - og gjennomførte treningen først. Gærningen :-)

Artig å få besøk fra det store utland. Fra venstre ser vi Franco, Ram og Ean Fang. Var nok litt spesielt å få servert julegløgg i skaukanten sammen med gærne orienteringsløpere. Men virket som om de syntes det var artig.

Her er torsdagsgjengen samlet. De som ikke har møtt på torsdager bør bare se og komme. Her er det også flott trening. Men ikke noe svømmebasseng da. :-)
Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline