Referat trenings-samling Kvelde Skole 10-11 Februar

Postet av Hedrum Orienteringslag den 11. Feb 2007

2007-02-11: Her er et referat fra treningssamlinga som var. Bilder kommer etterhvert.

Lørdag 10. Februar

Vi (23 stk + ledere) møtte opp kl. 12:00 på Lørdag med store forventninger.
Det første vi gjorde var å dele oss inn i aldersgrupper (9-10år og 11-16år)

Når det var gjort, diskuterte vi om vi starter et ungdomsutvalg samt ei gruppe for de litt mindre som vi kaller for Knoll-O-Tott, og eventuelt hva vi skulle gjøre der.

Senere hadde vi O-teknisk trening, der blant annet Vegard Dale imponerte sterkt. Alle syntes vel det var god trening (selv om noen uheldige mista brikka, hehe.) Bading var det neste som stod på planen. Spesielt de små hadde gledet seg til dette, og viste stor glede da de fikk hoppe uti bassenget.

Nok en diskusjon! Siden man ble enige om å «gjennoppstarte» både ungdomsutvalget, og Knoll-O-Tott, hadde vi en diskusjon til om hvordan vi skulle sette opp gruppa, og hva vi skulle gjøre.

Uten mat og drikke, duger O-løpern ikke! Så derfor bærte man inn pakke etter pakke med pizza! Alle hadde fått en voldsom appetitt etter både trening, med bading(litt trening det også) etterpå, så pizzaen ble raskt spist opp.

Og så kom høydepunktet på kvelden, FILM! Begge gruppene så hver sin film, (med tanke på aldersgrenser o.s.v.)og mens «Lange Flate Ballær» ble sendt hos de små, var det den alltid like spennende «Ringenes Herre: Atter En Konge» som vi litt eldre bestemte oss for.

Søndag 11. februar

Etter den sene kvelden(natta?) før, var man ganske slitne, men orket fortsatt litt frokost før vi dro ut på den siste trenings-økta på samlingen. Men etter den treninga var det fortsatt en overraskelse på lur. Enda en bading! En god nyhet som kanskje ga litt ekstra innsats på treninga?

Etter badinga var det på tide å reise hjem.

Stian Lysnes


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.