Flott innsats i Hovedløpet

Postet av Hedrum Orienteringslag den 3. Aug 2008

2008-08-03: I år fikk vi 2 premier i klasse D 14-16 C langdistanse. Tonje Lysnes og Marie Gjestrum var strålende fornøyde med løpet i dag og kunne stolt motta hver sin premie.

Marie startet 4 minutter etter Tonje, men tok igjen dette forspranget etter noen poster da Tonje bommet. Etter 7 poster så ledet Marie med 1m32s foran Andrea Nilsson fra Larvik OK. I mål var det imidlertid Tonje som ble best av våre og havnet på en 3. plass. Marie kom på en fin 4. plass.

Ellers så stilte også Sondre og Stian til start i klasse H 16. Ingen av disse har fått trent slik de hadde ønsket pga skader/sykdom. Allikevel klarte de å komme på hhv plass 41 og 32 av 88 startende. Neste år er det Junior-NM for disse 2 og da stiller de nok mer forberedt.

På lørdag var det sprint-distanse og disse 4 stilte da også. Her gikk det ikke så bra selv om Tonje var godt fornøyd med sitt løp.

Runa Fremstad fra Larvik OK vant sin klasse på lørdag og Mathias Nalum Olsen fra Larvik OK vant sin klasse på søndag for 3. året på rad. Vi gratulerer.

Frem til onsdag er det O-landsleir. Sondre, Marie og Tonje skal være med på dette. Her får man mye trening og treffer mange andre o-løpere fra hele landet i diverse aktiviteter.