Ingen sammenslåing av Hedrum OL og Larvik OK

Postet av Hedrum Orienteringslag den 24. Okt 2008

2008-10-24: Resultatet av de avgitte stemmene på mandag viste at 11 var for sammenslåing og 28 var mot sammenslåing (1 stemme var blank). Dermed blir det ingen sammenslåing av Hedrum OL og Larvik OK.

Dette året har på mange måter vært et hvileskjær i Hedrum OL da sammenslåingsprosessen har tatt mye oppmerksomhet. Kanskje det er en liten trøst å vite at dette er normalt og ikke noe spesielt fenomen hos oss. De sportslige og sosiale aktivitetene for øvrig har det derfor hvert så som så med. Jeg håpet derfor på et klart svar fra avstemningen mandag.

Som kjent ble resultatet 11 ja-stemmer og 28 nei-stemmer. En sammenslåing krever 2/3 flertall som er minimum 26 ja-stemmer. Medlemmene i Hedrum OL har dermed gitt et meget klart svar på at de ikke ønsker sammenslåing, men beholde Hedrum OL som egen klubb. Det at det ble et så klart svar er jeg veldig glad for.

I løpet av året er det noen som har meldt seg ut av Hedrum OL og inn i Larvik OK samt at noen har sluttet helt med orientering. Vi må være klar over at vi kan se noe mer til dette i løpet av vinteren. Om noen velger å bytte klubb eller slutte med orientering – så må vi alle respektere det. Jeg håper imidlertid at samtlige medlemmer føler at Hedrum OL fremdeles er et godt sted å være slik at man blir, og at vi dermed kan arbeide sammen for et enda bedre o-lag.

Styret vil snart drøfte hva vi nå gjør videre. Det er helt klart at denne vinteren vil være et godt tidspunkt for å gjøre enkelte grep for å få flere medlemmer. Dette vil igjen føre til større aktivitet. Vi vet jo nå at Hedrum OL vil bestå som en selvstendig klubb i mange år framover. Om noen av dere har ideer og innspill til videre drift av o-laget så er det flott om dere sender dette til styret (post@hedrumolag.no). Vi tar med glede imot alle forslag og vil drøfte dem på styremøtene framover.

En enkel ting man kan gjøre for å støtte laget er å møte opp på treningene. Vi er nå ca 15-20 personer på treningen, men har plass til mange flere. Det er jo mye morsommere å trene når man er flere. Vi kan friste med gå-gruppe for voksne samt treningsgrupper på forskjellige nivå for de fra 5 år og eldre. Så møt opp ved Hedrum U-skole på tirsdager noe før kl. 18. Frode Gjestrum (99234518) eller Jan Ivar Gundersen (98290881) kan kontaktes om du har noe spørsmål om treningen. Husk å ta med tøy for trening ute og inne samt kompass (de som har), EKT-brikke (de som har), pannelykt (kan kjøpes i mange butikker for en drøy hundrelapp) og refleksvest. Det er lov å ta med seg venner og kjente på 1-2 prøvetreninger før man må melde seg inn.

Til slutt vil jeg bare takke for en ryddig og grei avstemming på mandag og ønske all lykke til videre i Hedrum OL. Ønsker også å nevne at vi i løpet av de to siste månedene har fått 4 nye medlemmer. Det er mange flere der ute som kan bli ivrige o-mennesker, vi må bare finne dem og vise dem idretten vår.

En smilende o-hilsen fra Roger :-)


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.