Lifjellturen 2010

Postet av Hedrum Orienteringslag den 10. Mar 2010

Strålende sol og kjempefin klubbtur til Lifjell er nå unnagjordt. Mellom 30 og 40 stk. gikk lange skiturer og koste seg i slalombakken. Solstua fungerte godt i år også.

Fredag 5 mars kom vi opp til god kveldsmat laget av fam. Gjestrum og Lysnes. som i år var arrangører. Lørdagen med sol fra skyfri himmel ble brukt til både slalom og langrenn. Noen sto nedover og noen gikk oppover. Anders Kristian og Jørgen gikk mest oppover, Mens Olav og Erlend sto mest nedover. Olav sto så mye nedover at skia knakk.

Det ble etter skituren også litt tid til juging i badstua, og Roger kom som vanlig for sent til dette. Så Øyvind måtte ta 10 min. ekstra i varmen for å høre på Rogers lange skitur. Det ble servert Taco til middag med Bjørn Helge som sjef-kokk. En rett han var vant til å lage. Kabal-gjengen fikk kabalen til å gå opp sent lørdag kveld, så da kunne alle legge seg etter en laaaaaaaaang solrik dag.

Søndag ble det aking og skiturer. Akingen gikk litt for hardt for seg for Kjell Eriks datter som måtte en tur til Bø for å sy noen sting i kinnet sitt. 

Takk for en fin tur  ! Neste helg er det Danmark for de ivrigste. 


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline