Rapport fra Vårsamlingen

Postet av Hedrum Orienteringslag den 12. Apr 2010

2010-04-12: Fra 10. til 11. april hadde vi en vårsamling på Tjodalyng skole. Det var for 8 - 14 åringer. Det kom 17 stykker og vi hadde det utrolig gøy. Vi møttes på Tjodalyng skole og ordna sengene osv. Så kjørte vi til Bommestad skole etter en oppsummering om det vi skulle gjøre med Marie og Tonje. På Bommestad hadde Tonje lagd to løyper, en i N-nivå og en i C-nivå. Marie hadde satt ut postene. Da alle hadde løpt rundt en eller begge løypene kjørte vi til Tjodalyng og fiksa litt frukt til mat.

 

Etter maten hadde Marie og Tonje noen aktiviteter i gymsalen, det var høylydt, men gikk bra til slutt. Så kom Roger med en pc og prosjektor og satte det opp for oss. Frode hadde bestilt pizza og da vi var ferdige hadde vi premieutdeling for treningene. Etter en liten stund satte Tonje på filmen. Vi så på «Over hekken». Da den var ferdig ble det legging og ro klokka 23.00.

På lørdagen var det å pakke og så reise til et O-løp. Alle fikk løpt rundt sin løype og noen hadde med følge. Alle de minste fikk også en premie hver. Da alle hadde kommet inn og fått skifta og spist litt kjørte alle hjem. Resultatet fra løpet finner du her.

Her er også noen bilder fra samlinga:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hilsen Tonje


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline