Kjøring til Vårcup'en tirsdag 20/4

Postet av Hedrum Orienteringslag den 19. Apr 2010

2010-04-19: Sist uke var vi 32 startende fra Hedrum - slår vi den? Det er oppmøte kl. 17 på Hedrum Ungdomsskole som vanlig. Derfra er det felles avreise til Vårcup'en. De som ikke har noen å sitte på med får sikkert plass hos andre. Passer det bedre for deg å kjøre direkte til løpet kan du selvfølgelig gjøre det (merket fra Stokkeveien mellom E18 og Stokke sentrum). Vi er tilbake på skolen mellom 1930 og 2030. Skal du hente noen håpefulle så er det nok best de ringer deg når vi kjører fra løpet. Les videre så ser du hva du bør ha med deg.

Merk at det nå er noen endringer i Vårcup'en. Løypetilbudet på sprintløpene er utvidet fra 2 til 3 løyper. Klasse D/H 13-14 flyttes opp en løypelengde. Det er nå mulig å endre brikkenummer, men det henstilles til å gjøre dette senest kl. 12 på løpsdagen om mulig. Selve innbydelsen finner du her.


Møt opp ferdig skiftet i trenings/løpstøy. Ellers bør du ta med deg følgende:

- Tørt skift om du skulle bli våt
- Noe annet å ha på om løpsskoene skulle bli sølete/våte
- Campingstol (evnt stolsekk), kan være kjekt å ha
- Ved dårlig vær: regntøy
- Kompass/EKT-brikke (de som har)
- En flaske med vann/saft

Man starter når man vil og får selvfølgelig følge rundt om man trenger det. Ellers er det alltid artig å ha med kartet fra forrige gang, der du selvfølgelig har tegnet hvor du løp. Da kan du sammenligne ditt løp med de andre.

Vel møtt til årets Vårcup!

Sportslig o-hilsen
Roger  :-)


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert avIdrettenOnline