Nyhetsbrev 2010-4 (viktig info)

Postet av Hedrum Orienteringslag den 13. Jun 2010

2010-06-13: Nyhetsbrev 2010-4 er nå sendt ut til alle medlemmer som vi har fått registrert epost-adresse til. Har du ikke fått mailen, men har epost-adresse - gi beskjed til Roger (91522964 / post@hedrumolag.no) så skal vi få lagt deg inn i listen. Det er ikke alle nyhetsbrev som blir lagt ut på hjemmesiden. Hei alle HOL-ere

Nå står sommeren for døren og vi kan se tilbake på en flott vårsesong. Vi hadde en veldig bra deltakelse på Vårcup'en og var største klubb fra Vestfold på Pinseløpet i Kongsberg om vi teller antall enkeltstarter. Det varmer et "gammelt" orienteringshjerte. :-))

Når det gjelder antall starter hittil i år så øker det også. Pr. 9. juni hadde vi 431 starter som er ca 60% av det totale antallet i fjor som var 719 starter. Vi er dermed på god vei til å komme over fjorårets tall. Det er imidlertid en del færre løp på høsten, så vi må ikke ta "seieren" for gitt. Bli derfor med på så mange løp som mulig framover. Er jo gøy å være med på løp da.

Dere som har vært på treningene har kanskje lagt merke til enkelte nye fjes. Det virker som om flere og flere vil begynne med orientering - og det er bra. Om du vet om noen potensielle medlemmer så ta dem med på trening/løp neste gang. Vi har plass til dem også. Opplæring vil selvfølgelig bli gitt.

Her kommer en oversikt over de viktigste tingene som skjer i den nærmeste fremtid:

Midtsommerløpene
Nytt av året er Midtsommerløpene som arrangeres av Stokke IL, Arnadal IL, Andebu IL og Sandefjord OK. Her bør vi kunne klare å stille med MANGE løpere (se oppdatert påmeldingsliste her). Dette blir helt sikkert en flott opplevelse - og det er meldt BRA VÆR! Det er også muligheter for BADING! Vi vil også innvie vår nye vimpel på dette løpet (les mer nedenfor). Ta en titt på hjemmesiden og la deg friste - og meld deg på. Ordinær påmeldingsfrist er i morgen! :-))

Sørlandsgaloppen
Dette er et tradisjonelt sommerløp som går annethvert år på Sørlandet og Vestfold/Telemark. I år er det Arendal som er stedet. Selve arrangementet er noe endret i år da det blir avslappende ferie mandag til torsdag og løp på fredag, lørdag og søndag. Det blir helt sikkert et flott opplegg. Ta en titt på hjemmesidene. Ordinær påmeldingsfrist er 20. juni.

O-ringen
O-ringen er verdens største orienteringsløp som går over 5 dager. Hittil så er 10.415 løpere påmeldt. Kanskje det frister å benytte en uke av ferien sin på dette løpet? Kan absolutt anbefales. Overnatting skjer i telt/campingvogn/bobil. Jan Ivar, Viktoria og Alvilde skal være med og håper at flere slår følge. Siste ordinære påmelding er imidlertid på tirsdag - så dere må være raske (etter denne datoen blir det dyrere). Her er noen bilder fra O-ringen i fjor: <1> <2> <3> <4>

Ny vimpel
Vi har nå fått en ny vimpel. Den forrige måtte vi returnere da fargen ikke var riktig. En stoooor takk til Marianne R. Evensen som har jobbet mye med dette. Den nye vimpelen vil bli reist for første gang på løpene i helgen. Bli med for å være med på begivenheten - og så kan du jo være med på o-løpet i samme slengen. ;-)

Andre viktige ting:

17.06 Siste trening før sommeren
18.-20.06 Midtsommerløpene
*25.-27.06 Norsk O-festival: Raufoss, Fellestur
06.-11.07 Sørlandsgaloppen: Hove, Arendal
17.-18.07 Fjelløpet: POL
24.-30.07 O-Ringen: Örebro, Sverige
31.07-08.08 World Masters Orienteering Championships, Sveits
08.-15.08 Hovedløp og O-landsleir for yngre: Stjørdal, Nord-Trøndelag
17.08 Første løp i Vestfold Høstcup: Andebu IL
21.-22.08 Lågendalsmarkedet ☺
27.-28.08 Kano-orientering + O-troll leir, Kjose IL

Her er en liste over viktige dokumenter på hjemmesiden vår:
Aktivitetslista
Oversikt over o-treninger
Tillitsverv i klubben

Husk at du også kan finne linker til resultater nederst i venstremenyen.

Ellers så er det en god ide å følge med på nettsidene våre. Det er der du finner siste informasjon. Er det noe DU vil si andre - ta kontakt på 91522964 / post@hedrumolag.no - så legger jeg det ut på nettet eller sender SMS.

Vet du om medlemmer som ikke får denne nyhetsmeldingen - og som har epost? Si ifra til meg så føyer jeg dem til adresselisten.

www.hedrumolag.no


En sportslig hilsen fra Roger  :-)
Ser deg på neste o-løp.....  ;-)

0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline