Trening, Lågendalsmarkedet, mm

Postet av Hedrum Orienteringslag den 11. Aug 2010

2010-08-11: Sommerferien er nå over for de fleste og det er på tide å få opp aktivitetsnivået igjen. I morgen begynner treningen og neste helg er det Lågendalsmarked. Enkelte har tjuvstartet og er i Trondheimstraktene på Hovedløpet og O-landsleir.

Trening
I morgen er det altså trening. Anders Kristian har jobbet godt med løypene så møt opp ved Nauf på Åsrumveien noe før kl. 18.

Lågendalsmarkedet
Allerede neste helg er det tid for årets Lågendalsmarked. Forhåpentligvis blir været bra slik at det kommer mange folk. Dette genererer jo inntekter slik at vi får mulighet til bl.a. å ha lav medlemskontigent og støtteordninger for startkontingent. Pass på å møt på de dugnadstimene du har fått tildelt. Om du ikke kan møte så finn helst en reserve selv.

Hovedløpet og O-landsleir
Viktoria, Alvilde og Tonje er i disse dager i Trondheimstraktene og løper orientering. De er nemlig med på Hovedløpet og O-landsleiren. Selve løpene er nå over, så nå gjenstår kun leiren med mange morsomme aktiviteter. På tirsdag fikk Tonje og Alvilde en flott 4. og 5. plass i C-løypa. Selv om innsatsviljen er meget høy så har det ikke blitt noen topp-plasseringer. Det viktigste er imidlertid man har et flott opphold og at man kanskje får noen venner fra andre steder i landet vår. De reiser hjemover igjen på søndag.

Vestfold Høstcup
Førstkommende tirsdag begynner også Høstcup'en. Klarer vi å få med like mange som på Vårcup'en? Merk at det er start mellom kl. 17 og 18.30 i Høstcup'en. Har du spørsmål vedr. dette så ta kontakt med Roger (91522964).

WOC i Sveits og O-ringen i Sverige
I sommer har vi hatt løpere i både Sveits og Sverige. Har fått noen meldinger om at begge turene har vært flotte, men med litt mye regn i Sverige. Kanskje vi får en liten rapport fra disse turene noe senere?

Ellers så skjer det mye framover nå, både for eldre og unge. Så følg med på hjemmesiden vår.

Sportslig hilsen
Roger :-)


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert avIdrettenOnline