Høstcup'en, trening, Lågendalsmarkedet, O-troll leir, m.m.

Postet av Hedrum Orienteringslag den 15. Aug 2011

2011-08-15: Sommerferien er nå over for de fleste og det er på tide å få aktivisert seg igjen. Håper alle har hatt en flott sommer. Nå går det slag i slag med oppstart av Vestfold Høstcup allerede i morgen (16/8). Deretter følger Veteranmesterskapet, trening, Lågendalsmarkedet, O-troll leirKano-orientering osv osv. Les videre for mer informasjon.

Selv om du kanskje har kost deg i solveggen (eller under paraplyen) så har enkelte andre vært mer ivrige. Hedrum har hatt deltakere på løp i Telemark (Sørlandsgaloppen), Ungarn (World Masters Orienteeering Championships), Sverige (O-ringen), Hovden (Hovedløpet og O-landsleiren) og Lillehammer (Fjelldilten). Disse får nok et forsprang på de som ikke har løpt orientering i sommer.

Ellers så kan det informeres om følgende:

Oppstart av Vestfold Høstcup (16 august)
I morgen begynner altså Høstcup'en med oppmøte Tønsberg Stadion. Husk at i Høstcup'en kan man starte mellom kl. 17.00 og 18.30. Om noen trenger skyss så ring Roger (91522964) før kl. 15. Det er muligheter for følge i skogen som vanlig.

Veteranmesterskapet (20-21 august)
I år er Veteranmesterskapet lagt til Hovden. Vi har løpere som deltar og som skal overnatte i hytter på området. Det er enda ikke for sent å etteranmelde seg selv om ordinær påmelding har utløpt.

Oppstart av trening (25 august)
Treningen starter opp denne gangen på Tagtvedt. I år vil det blir målrettet opplæring for alle nivåer med oppfølging av fremdrift. Liste over alle treninger med nøyaktig oppmøtested legges ut på nettet snart. Treningen starter som vanlig kl. 18.

Kano-orientering (27 august)
Også i år arrangerer Kjose IL kano-orientering. Dette er et uhøytidelig og morsomt arrangement hvor man har poster langs vannkanten slik at man må benytte kano fra den ene posten til den andre. Kano utlånes til alle på plassen. Mer informasjon kommer senere.

Lågendalsmarkedet (27-28 august)
Det knytter seg alltid stor spenning til Lågendalsmarkedet. Hvordan blir været? Hvor mange besøkende får vi? Er folk fornøyde med loppene? Når slipper vi opp for rømmegrøt? Uansett så gleder vi oss alle sammen til årets Lågendalsmarked.

KM Langdistanse/KM Stafett (3-4 september)
Kretsmesterskapet i år arrangeres av Larvik OK på Damgården Ridesenter i Vestmarka. Da bør vi stille med mange løpere på lørdag og mange lag på søndag.

Klubbmesterskapet 2011 (11 september)
Så er det tid for årets viktigste løp. Om du ikke har spisset formen så er det på tide å tenke på det nå. Innbydelse med informasjon om frammøtested etc blir sendt ut om ikke så lenge.

Som du ser er det mye å ta seg til. Husk å se på aktivitetslista slik at du ikke glemmer noe. Gleder meg til å se dere alle igjen på høstens løp og andre arrangementer.

Sportslig hilsen
Roger :-)


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.