Klubbmesterskapet 2011 - RESULTATER og bilder

Postet av Hedrum Orienteringslag den 11. Sep 2011

2011-09-11: Klubbmesterskapet ble også i år en flott opplevelse for alle som møtte. Etter en meget grå og våt formiddag forsvant skyene og vi hadde en helt blå himmel en god stund. Regnet forsvant en time før første start. Dere som var opptatt med andre ting kan angre nå.

Vi var 29 som startet i år. Det betyr at vi var litt færre enn i fjor. Noen ble kanskje litt skremt av været, mens andre var opptatt på andre fronter. Allikevel var vi en stor gjeng (løpere og andre som hjalp til) som heiet, grillet, koste seg i solen, osv.

Følgende ble klubbmestere i år: Katrine Gjestrum, Camilla Larsen, Torill Fjære, Tone Lysnes, Anne Marit Nauf, Sindre Holt, Jarle Lysnes, Anders Kristian Holt, Per Dag Nordkvelde, Tor Bjørvik og Anton Lomme.

Se også den komplette resultatlisten og noen bilder.

Glade klubbmestere, fra venstre: Katrine, Tor, Camilla, Anders Kristian, Jarle, Tone, Sindre, Anne Marit og Torill (Per Dag og Anton var ikke tilstede)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Her grilles det og spises. Og så er det kanskje en som ble veldig sliten i dag.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hva prøver Martin på her tro, fange dyktige o-løpere med målseglet?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ei som kanskje hadde lyst til å løpe i dag? Sigrid ser i allefall fornøyd ut når hun er omkranset av alle klubbmesterne.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.