Pinseløpet 26-28 mai

Postet av Hedrum Orienteringslag den 13. Mai 2012

2012-05-13: Pinseløpene (26-28 mai) nærmer seg og alle som ønsker å være med bør nå melde seg på. Dette er et kjempeflott arrangement for hele familien så vel som enkeltpersoner. Det er på disse løpene vi pleier å ha flest deltakere. Skal vi få ny rekord i år må vi klare minst 114 starter på de tre løpene. Og det burde vi faktisk klare.

Siste frist for ordinær påmelding er fredag 18. mai. Meld deg på til Tone (97700538) eller direkte på Eventor. Hun svarer også på spørsmål du måtte ha. Husk at du MÅ gi Tone (97700538) beskjed om du ønsker å overnatte - grunnet melding til skole/brannvesen.

Også i år skal vi bo på Raumyr Skole. Dette er et nærmest perfekt sted (med sol så og si hele døgnet) hvor du kan velge å ta med deg campingvogn/bobil eller overnatte i gymsal. Det blir selvfølgelig veivalgsdiskusjoner, grilling og annet sosialt på kveldene. Hele startkontigenten og overnatting på Raumyr Skole dekkes av klubben for alle. Les videre for mer informasjon.

I fjor var vi hele 114 startende fra Hedrum. Klarer vi det enda bedre i år??? (vi har allerede mottatt 47 påmeldinger) Uansett så blir det en salig blanding av unge og eldre, spreke og mosjonister. Meld deg på du også - så får du blitt med på moroa. Vi håper at spesielt de nye vil ta turen til Kongsberg.

Et yrende liv på Pinseløpene i 2009. I år blir det helt sikkert like flott!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lurer du på hvordan terrenget i Kongsberg er? Ta en titt her da vel.
Linker til innbydelse og arena.

Sport8 og Trimtext vil ha salgstelt alle dagene hvor det blir salg av løpstøy, o-sko, kompasser og annet. Så om det er noe du mangler eller bør bytte ut med noe nytt - så er muligheten der.

Dette bør du ta med deg på løpene:
  Campingstol
  Penger til kiosk
  Niste
  Drikke
  EKT-brikke
  Kompass
  Løpstøy
  Skift
  + annet nødvendig

Dette bør du ta med deg i tillegg om du skal overnatte:
  Liggeunderlag
  Sovepose
  Mat
  Drikke
  Toalettsaker
  Håndkle
  Såpe
  Kjølebag
  Grill (om du har)
  Campingbord og stol
  + annet nødvendig

På løpene er det varm dusj. Vi har også tilgang til garderobe/dusj samt kjøkken på skolen der vi skal overnatte.

Vi sees i Kongsberg.  :-))

 


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline