5. løp i Vestfold Vårcup

Postet av Hedrum Orienteringslag den 22. Mai 2012

I kveld blir det flott i Bøkeskogen :-))
2012-05-22: I dag blir vi værende i Larvik på det 5. løpet i årets Vestfold Vårcup. Samlingsplassen er ved Lovisenlund Stadion. Hittil har vi vært nærmere 40 stykker på Vårcup-løpene. Klarer vi dette videre så er det MEGET bra! Flott om så mange som mulig møter opp tidlig slik at vi får organisert følge til de som trenger det på en grei måte. Her er resultatlisten fra forrige løp.

PS: Ikke glem treningen på torsdag kl 18. Oppmøte ved Holttun. Denne gangen er det Anders Kristian som har lagt løypene og da blir det helt sikkert flott trening for alle.
PPS: Det er fremdeles mulighet for å etteranmelde seg på Pinseløpene i Kongsberg. Vi er nå 99 påmeldte starter. Det er mulig å melde seg på ett, to eller alle tre løpene.

Møt opp ferdig skiftet i trenings/løpstøy. Ellers bør du ta med deg følgende:

- Tørt skift om du skulle bli våt
- Campingstol/stolsekk
- Evnt. regntøy
- Kompass/EKT-brikke (de som har)
- Drikke
- Evnt. penger til kiosk

Man starter når man vil mellom kl 1730 og 1900. Du får selvfølgelig følge rundt løypa om du trenger det, men da bør du møte opp tidlig så du kan starte rett etter kl 1730. Ellers er det alltid artig å ha med kartet fra forrige gang. Der har du selvfølgelig tegnet hvor du løp med rød tusj. Da kan du sammenligne ditt løp med de andre.

Om du har problemer med transport til løpet så ta kontakt med Roger (915 22 964) i god tid.

Vi sees!
Roger  :-))


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline