Har det skjedd noe i sommer da???

Postet av Hedrum Orienteringslag den 11. Aug 2012

Det store oppløpet på O-ringen i Sverige hvor 21.000 løpere passerte

2012-08-12: Ja, det har definitivt skjedd noe i sommer! Hedrum OL har vært representert på flere o-løp, både små, store, ferieløp og mesterskapsløp. Og så har Erlend og Jarle vært på Hovedløpet og O-landsleir for yngre. Vi som har orientert i sommer har hatt mange flotte opplevelser, både sportslig på dagen og sosialt på ettermiddagen/kvelden. Les videre for å se hva som skjedde i sommer.

1-8 juli: World Masters
Dette er et uoffisielt verdensmesterskap for veteraner (eldre enn 35 år). Her er det deltakelse fra hele verden og i år var Tyskland vertskapsland. Fra Hedrum deltok 8 o-løpere og de hadde med seg en heiagjeng på 6 stykker.

Sportslig så ble det også noen bra resultater. Margith fikk en flott 3. plass på sprinten og en 6. plass på langdistansen. Resultatene finner du her.

14-15 juli: Fjelløpet i Vinje
Et artig løp over 2 dager som går oppe på snaufjellet og med kart i målestokk 1:30000. Dette bør absolutt prøves. I år deltok 7 sprekinger fra Hedrum. Fra resultatlisten kan nevnes at Torill Hynne Fjære og Margith Reppesgård vant sine klasser begge dager. I tillegg bør også nevnes at Karoline og Kristoffer Fjære fullførte i fin stil. Resultatene finner du her: dag1 dag2

22-27 juli: O-ringen i Sverige
Verdens største orienteringsløp heter O-ringen og arrangeres i Sverige. I år var det over 21.000 (tjueentusen!!!) løpere med i Halmstad. Selv om det er mange løpere med så går arrangementet meget bra. Fra Hedrum var vi hele 23 o-løpere samt en heiagjen på 3. Da ble det selvfølgelig langbord hver kveld med god stemning.

De beste sportslige resultatene stod Viktoria og Stian for. De hadde hver sin etappeseier og måtte da selvfølgelig opp på scenen med blomsterkrans for å motta premie. Det er STORT å vinne en etappe på O-ringen. Stian ble også nummer 3 sammenlagt. Ellers var vi andre stort sett fornøyde og fikk noen flotte turer i skogen. Resultatene finner du her.

Om 2 år går O-ringen i Skåne. Da har vi "bestemt" at vi skal bli enda flere fra Hedrum.

3-8 august: Hovedløp og O-landsleir for yngre
Dette er et uoffisielt NM for de i alderen 14-16 år. På O-landsleiren får man mye og god trening samt mye sosialt samvær med annen o-ungdom fra hele landet. Erlend Gjestrum og Jarle Lysnes deltok fra Hedrum i år. Det ble ingen topp-plasseringer, men begge to hadde en flott uke og fikk mange nyttige tips. I tillegg skaffet man seg nok noen nye venner. Resultatene finner du her.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline