Skjer det noe framover nå da???

Postet av Hedrum Orienteringslag den 11. Aug 2012

Høsten er her...nesten...eller?

2012-08-12: Ja, det skjer så absolutt noe framover. Allerede førstkommende tirsdag (14/8) starter Vestfold Høstcup. Og der må vi selvfølgelig delta alle sammen så vi når målet vårt på 1000 starter.

I lang tid har noen ildsjeler arbeidet med Lågendalsmarkedet, men førstkommende onsdag (15/8) skal også vi andre i Hedrum bidra. Selve Lågendalsmarkedet er jo allerede neste helg (18-19/8) - så det er bare å henge i. Det er viktig at alle som er satt opp på arbeidslista møter opp på angitt tid. Om du allikevel ikke kan så er det viktig å si ifra til Astrid (92411804) eller Margith (90759405) slik at arbeidslista kan justeres. Er du ikke satt opp på liste og ønsker å bidra allikevel, så er det bare å kontakte Astrid eller Margith. Husk at det er for det meste inntektene herfra som gjør at det er så fordelaktig å være med i Hedrum O-lag. :-)

Andre ting som det ikke er så lenge til er kano-orientering, O-troll leir (9-12 år), MOT.TV cupKM langKM stafett, 59 grader nord og Veteranmesterskapet. Ta en titt på aktivitetslista for å få full oversikt. Skriv den gjerne ut og heng den opp på kjøleskapet. Husk at aktivitetslisten kan ajourføres i løpet av høsten - så sjekk datoen øverst på lista og bytt ut din kopi på kjøleskapet om den er utdatert.

Gleder meg til å se dere alle igjen etter en flott sommer - selv om ikke været har vært på sitt beste.

Sportslig hilsen fra Roger :-)


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline