Høstcup, trening og Kretsmesterskap

Postet av Hedrum Orienteringslag den 20. Aug 2012

Godt være i sikte!
2012-08-20: Etter et flott Lågendalsmarked og en glimrende dugnadsinnsats er det på tide å fokusere på det sportslige igjen. Her er det som ligger nærmest nå:

1) Høstcup
Andre løp i Høstcup'en er allerede i morgen (tirsdag). Det er merket fra Statoilstasjonen på Revetal lang rv. 35. Møt opp så mange som mulig. Jo flere - jo bedre. Alle er påmeldt så det er bare å møte. Om det er noe du lurer på så er det bare å kontakte Roger (91522964).

2) Trening
Første trening etter sommeren er til torsdag. Denne gangen blir det på Tagtvedt-kartet. Merket fra Sleipneveien 42. Det er Stian som legger løyper denne gangen. Treningen starter kl. 18.

3) Kretsmesterskap
Til helgen er det kretsmesterskap Lang og Stafett ved Bolkesjø i Telemark. Dette er jo litt unna, men vi håper at så mange som mulig deltar allikevel. Det er spesielt viktig at man melder sin interesse for stafett til Tone (97700538). Stafett er gøy! Vi bør kunne klare å stille flere lag på søndagen. Ta også kontakt med andre som du synes bør være med på KM. Det er mulighet for overnatting ved Samlingsplass. Se også innbydelsen.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline