Magnar ble NORGESMESTER!!!

Postet av Hedrum Orienteringslag den 17. Sep 2012

Magnar ble Norgesmester
2012-09-16: Forrige helg ble Norgesmesterskapet for veteraner arrangert i nærheten av Moss. Her må man være 35 år eller eldre for å kunne stille. Lørdag var det 7 stykker som startet for Hedrum. Resultatene varierte en del og det var Margith som kom høyest på resultatlisten med en flott 4. plass i klasse D70. Bjørn fikk problemer med kneet sitt ute i løypa og måtte hentes av Røde Kors. Vi håper kneet blir bra raskt så du kan komme deg ut i løypa igjen om ikke så lenge. Og det der med å "slutte med orientering og begynne med frimerker i steden" tror vi ikke noe på. :-)

På søndag stilte 8 fra Hedrum til start. Det var tydelig at Magnar hadde gjort et bra løp, for han hadde det MEGET travelt fra siste post og inn. Etterhvert ble det klart at han ble NORGESMESTER i klasse H75 med en margin på 1.02 til nestemann! Dette var en kjempeprestasjon - spesielt ettersom det var hele 33 stykker med i klassen. VI GRATULERER SÅ MYE!

I tillegg gjorde også Margith det meget bra og kom inn til en flott tredjeplass i klasse D70. Margith og Magnar Reppesgård kunne dermed smilende ta et skritt opp på pallen begge to og ta imot hver sin premie i Veteranmesterskapet. Det er ikke mange ektepar som kan vise til slikt.

Se også resultatene lørdag og søndag.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline