Vintertreningen begynner på tirsdag

Postet av Hedrum Orienteringslag den 7. Okt 2012

De fleste fremmøtte på en trening i fjor
2012-10-07: Ikke glem vintertreningen som begynner på tirsdag (9/10) kl 18 på Hedrum Ungdomsskole. Som vanlig blir det trening for store og små samt mulighet for svømming/lek i svømmebassenget fra kl. 19. Treninga passer for alle fra 5 år og eldre (vi deler inn i grupper). De første gangene blir det også nybegynnerkurs, så ta med venner og kjente som ønsker å begynne med orientering.

Vi ønsker at denne kvelden skal være samlende for hele O-laget gjennom vinteren slik at vi ikke glemmer hvor gøy vi har det sammen. Les videre for mer informasjon.

Alle møter ved inngangen til svømmehallen noe før kl. 18. Vi har gymsalen fra kl. 18-20 og svømmehallen fra kl. 19-20. Opplegget blir som følger:

 

Vi deler vi oss i 3 grupper den første timen (18-19):

Gruppe 1 (10/11 år og yngre):
De første gangene er man ute (så lenge det er lyst og bra vær). Deretter er man inne i gymsal. Denne gruppen har diverse aktiviteter mye relatert til orientering.

Gruppe 2 (11/12 år og eldre):
Trener ute uansett vær. Her blir det diverse aktiviteter som rolig løpetur, intervalltrening, orienteringstrening, etc. Treningen blir lagt opp slik at alle uansett nivå kan være med.

NB: Husk refleksvest og hodelykt. Hodelykt fås kjøpt f.eks. hos Biltema eller Clas Ohlson. Mange forskjellige modeller er tilgjengelig i forskjellige prisklasser.

Gruppe 3 (gågruppe: alle aldere):
Denne gruppen kjører som oftest til Bøkeskogen og går et god tur der.

 

Vi deler oss i 2 grupper den andre timen (19-20). Det er helt opp til den enkelte å velge hva man vil delta på:

Svømmehall:
Her er det fri aktivitet. De voksne ta seg en svømmetur mens ungane kan finne på litt av hvert. En badevakt vil alltid være tilstede.

Styrketrening:

Fra uttøyninga etter en styrketrening i fjor
Dette er ganske populært og begynner ca kl. 19.15 i gymsalen (når de eldste er ferdig med treninga ute). Her blir det sirkeltrening med den intensiteten man velger selv. Vi gjør øvelser til musikk som klubbens ungdom har laget selv. Denne aktiviteten passer også for alle aldere og uansett nivå.

Vi sees!
Mvh Roger


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline