Vinter-Jukola 2012-2013

Postet av Hedrum Orienteringslag den 3. Des 2012

2012-12-03: Vinter-Jukola, hva er det? Jo, dette er meget enkle nattløp som går nesten hver onsdag gjennom hele vinteren. De klubbene som står bak disse arrangementene er Skien OK, Porsgrunn OL, OK Skeidi, Larvik OK, Hedrum OL og Sandefjord OK.

Det er fellesstart hver gang og starten går kl. 1830. Møt opp kl 1800. Det koster kr. 30 å være med. Dette blir fakturert løperne i etterkant - så du trenger ikke å ta med kontanter.

Siden dette er nattløp så må du ha ei god hodelykt. Det holder ikke med de billigste vi benytter på joggeturer. Men nå begynner lyktene å bli ganske så gode fra noen få hundrelapper. Lysstyrken bør være på 400 lumen eller bedre.

Det legges 3 løyper: Lang-A, Kort-A og C-løype. Påmeldingen skjer som vanlig på Eventor eller ved å kontakte Tone (977 00 538), helst senest kvelden før løpet.

Om du ikke har hodelykt så har Hedrum O-lag 4 lykter til utlån. Om du har lyst til å låne en så kontakt Roger (915 22 964).

Terminlisten og noe mer info om løpene finner du her.

Det er også opprettet en Facebook-gruppe (Vinter-Jukola) hvor siste info om neste løp, resultater, kommentarer og mere til blir lagt ut. Her kan du virkelig følge med på "tempe'n".

Har du lyst - har du lov! :-)


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline