Vestfold Vårcup starter på tirsdag

Postet av Hedrum Orienteringslag den 7. Apr 2013

Herlig! Endelig er det klart for sesongåpning med Vestfold Vårcup :-)))
2013.04.07: På tirsdag (9/4) starter endelig Vestfold Vårcup. Da kan vi virkelig sette i gang med å "jakte" på årets mål som er 1200 starter. Dette bør vi klare om alle er med og bidrar. På vårcup'en i fjor var vi så mange som deltok at det enkelte ganger virket som om det var klubbmesterskapet vårt som ble arrangert. Klarer vi dette i år også? Husk at disse løpene passer for alle - selv om du bare har fått med deg én trening/nybegynnerdag. Så om du leser dette og var med på nybegynnerkurset sist torsdag - er du hjertelig velkommen. :-)

Arena for det første løpet er Karlsvika naturskole – syd på Essoskogenkartet. Det er merket fra Brekkekrysset på RV311 mellom Tønsberg og Åsgårdstrand.

NB: Her er viktig info om tirsdagens løp fra arrangør

Møt opp ferdig skiftet i trenings/løpstøy. Ellers bør du ta med deg følgende:

- Tørt skift om du skulle bli våt
- Noe annet å ha på om løpsskoene skulle bli sølete/våte
- Campingstol (evnt stolsekk), kan være kjekt å ha
- Ved dårlig vær: regntøy
- Kompass/EKT-brikke (de som har)
- En flaske med vann/saft
- Penger om du ønsker å kjøpe noe i kiosken

Man starter når man vil mellom kl 1730 og 1900. Du får selvfølgelig følge rundt løypa om du trenger det, men da må du møte opp tidlig så du kan starte rett etter kl 1730.

Ta kontakt med Tone (977 00 538) om du har spørsmål om løpet. Om du har problemer med transport til løpet så ta kontakt med Roger (915 22 964) i god tid før avreise. Og ikke glem å ta en titt på aktivitetslista vår for å finne spennende aktiviteter fram mot sommeren.

Vel møtt til årets Vårcup!

Sportslig o-hilsen
Roger  :-)


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline