Sindre ble kretsmester

Postet av Hedrum Orienteringslag den 1. Mai 2013

En fornøyd kretsmester
2013-05-01: I dag var det kretsmesterskap i sprint i Stathelle. Det var artige løyper som begynte helt øverst i Stathelle, ledet oss ned gjennom alle gater og smug, og til slutt sendte oss i mål ute på Gjermundsholmen ved Croftholmen Yrkesskole. Vi var ikke så veldig mange fra Hedrum denne gangen (13 startende), men vi som var der var godt fornøyd med dagen.

Den som gjorde det best i dag var Sindre R. Holt. Han gikk helt til topps i sin klasse H13-14 og fikk dermed en velfortjent gullmedalje. Gratulerer så mye. Ser vi på strekktidene så er det ikke noen tvil om hvem som var desidert best i den klassen i dag. En annen som også gjorde det bra var Viktoria. Hun fikk en velfortjent sølvmedalje. Gratulasjoner også til henne. Anton gjorde også som vanlig et bra løp og ble kretsmester. Uheldigvis for ham så deles det ikke ut medaljer i klasser 40 år og eldre.

Av andre flotte resultater kan nevnes Henrik og Hanna som fikk henholdsvis 1. (H11-12N) og 2. plass (D11-12N). Hele resultatlisten finner du her.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline