Pinseløpene på Kongsberg 19.-20. mai

Postet av Hedrum Orienteringslag den 5. Mai 2013

Vi gleder oss alle til flotte opplevelser i Kongsberg i Pinsa :-))
2013-05-10: Siste info. Vi er nå 30 påmeldt på søndag og 25+2 påmeldt på mandag. Det er plass til flere. :-)
2013-05-05: Pinseløpene (19-20 mai) nærmer seg og alle som ønsker å være med bør nå melde seg på. Dette er et kjempeflott arrangement for hele familien så vel som enkeltpersoner. Vi fra Hedrum vil også ha felles overnatting som er et svært populært tiltak. Om du ikke har anledning til å overnatte kan du selvfølgelig kjøre fram og tilbake hver dag og bli med på ett eller begge løp (det er jo ikke så langt til Kongsberg). Det blir mange påmeldte fra hele Østlandsområdet - og det er vanligvis mange fra Hedrum også. Ved mange påmeldte blir det bare enda mer trivelig! :-)

Siste frist for ordinær påmelding er fredag 10. mai. Meld deg på til Tone (97700538) eller direkte på Eventor. Hun svarer også på spørsmål du måtte ha. Husk at du MÅ gi Tone beskjed om du ønsker å overnatte - grunnet melding til skole/brannvesen.

Også i år skal vi bo på Raumyr Skole. Dette er et nærmest perfekt sted (med sol så og si hele døgnet) hvor du kan velge å ta med deg campingvogn/bobil/telt eller overnatte i gymsal. Det blir selvfølgelig veivalgsdiskusjoner, grilling og annet sosialt på kveldene. Hele startkontigenten og overnatting på Raumyr Skole dekkes av klubben for alle. Selv om løpene ikke begynner før 19. mai så vil noen reise oppover allerede på kvelden 17. mai.

Trykk på linken under for mer informasjon om Pinseløpene.

I fjor hadde vi nesten 100 startende fra Hedrum på tre dager. Klarer vi det enda bedre i år??? Uansett så blir dette en salig blanding av unge og eldre, spreke og mosjonister. Meld deg på du også - så får du blitt med på moroa. Vi håper at spesielt de nye vil ta turen til Kongsberg.

Det blir også en ungdomsstafett på mandag i år. Dette er en artig stafett med 2 etapper for aldersgruppen 11-12 og 13-16 år. Det kan starte 2 eller 3 personer på hvert lag. Har man 3 personer på laget starter 2 personer samtidig på 1. etappe. Når første person kommer i mål så løper 2. etappe ut. Les mer om selve stafetten her.

Lurer du på hvordan terrenget i Kongsberg er? Ta en titt her da vel. Og her har du link til innbydelse.

Trimtext vil ha salgstelt begge dagene hvor det blir salg av løpstøy, o-sko, kompasser og annet. Så om det er noe du mangler eller bør bytte ut med noe nytt - så er muligheten der.

Dette bør du ta med deg på løpene:
  Campingstol
  Penger til kiosk
  Niste
  Drikke
  EKT-brikke
  Kompass
  Løpstøy
  Skift
  + annet nødvendig

Dette bør du ta med deg i tillegg om du skal overnatte:
  Liggeunderlag
  Sovepose
  Mat
  Drikke
  Toalettsaker
  Håndkle
  Såpe
  Kjølebag
  Grill (om du har)
  Campingbord og stol
  + annet nødvendig

På løpene er det varm dusj. Vi har også tilgang til garderobe/dusj samt kjøkken på skolen der vi skal overnatte.

Vi sees i Kongsberg.  :-))


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline