Et minneverdig klubbmesterskap i dag

Postet av Hedrum Orienteringslag den 2. Jun 2013

Kos med grilling. Eika ved Farris var et flott sted.
2013-06-02: Det ble et fantastisk klubbmesterskap i dag med hele 44 startende. Det ble mange utfordringer i løypa, men vi gav alt - og vant alle sammen! Resultatene finner du her. Etter løpet var det også noen tøffinger som dristet seg til ett eller flere bad i Farris. Grillen ble selvfølgelig tent og da gikk praten livlig om alt det "rare" som ble gjort i løypa.

Klikker du "Les hele saken..." kan du se flotte bilder av de unge håpefulle og de fleste klubbmesterne. Vi gleder oss allerede til neste klubbmesterskap. Husk også å melde deg på til KM Mellomdistanse i Bø, Sølvkrokenløpet, Midtsommerløpene og O-festivalen. Påmelding til Tone (977 00 538) eller Eventor som vanlig.

Her er de klubbmesterne som fremdeles var igjen på plassen. Fra venstre: Bjarne, Anne Marit, Martin, Anders Kristian, May, Kari, Sindre, Jørgen, Viljan, Erlend, Jarle, Margith og Victoria.

 

Her er mange ivrige o-løpere som vi sikkert ser mye til i framtiden. Fra venstre: Kristoffer, Brynjel, Henrik, Ulrik, Viljan, Ludvig, Jarle, Tiril, Karoline, Sindre, Ingvild, Annika, Susanne, Kristian, Victoria, Kristine, Karoline, Katrine


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline