O-festivalen i Kristiansand Dyrepark

Postet av Hedrum Orienteringslag den 9. Jun 2013

Bare å melde seg på. Her er det bare gøyale ting som skjer. Kanskje kommer Kaptein Sabeltann...?
2013-06-09: Om 2 uker braker det løs i Kristiansand Dyrepark. Da arrangeres nemlig O-festivalen i området. Dette er Norges flaggskip når det gjelder o-løp og er et meget bra arrangement for hele familien og enkeltpersoner uansett nivå. Håper derfor at så mange som mulig ønsker å være med. Det er allerede 18 som har meldt seg på fra Hedrum.

O-festivalen går over 3 dager (fredag 21/6 til søndag 23/6), men det er helt i orden å bare være med på enkeltløp om man ønsker det. Vi har også holdt av noen leiligheter (3-5 personer) som koster ca 1.200,- pr. natt. Hittil så er det 6 familier som har booket hver sin leilighet. Si ifra til Tone (977 00 538) om både påmelding til løp og overnatting. Husk at ordinær påmeldingsfrist allerede er i morgen (10/6).

O-festivalen er et meget populært arrangement i Norge. Allerede nå er det påmeldt over 1800 løpere – og det blir flere. Det blir mye artig, bl.a. sprintorientering på fredag inne i dyreparken etter stengetid kl. 18. Ta også en titt på O-festivalen sin hjemmeside. Bli med du også da vel? :-D


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline