Nok en fantastisk helg hvor vi HOL'ere koste oss sammen

Postet av Hedrum Orienteringslag den 24. Jun 2013

Vi hadde det veldig flott sammen. Bli med neste år da vel! :-D
2013-06-24: I helgen deltok vi på O-festivalen som denne gangen ble arrangert inne i og rett ved siden av Kristiansand Dyrepark. Vi var veldig spente foran fredagens løp da "skogen" denne gangen var selveste dyreparken. Starten gikk kl. 18 på kvelden etter at alle turistene hadde gått hjem - og vi hadde da hele parken for oss selv. Dette var veldig artig og jeg tror de fleste oppdaget mange nye snarveier i hele parken. De ble sett både kameler og løver underveis, men de sto heldigvis trygt bak sine stengsler.

Lørdag og søndag var arenaen flyttet til travbanen på andre siden av E18. Her fikk vi store utfordringer i en ganske så våt og gjørmete skog. Men artig var det allikevel. Nesten alle sammen overnattet i leiligheter på samme sted - så det ble mye veivalgsdiskusjon og annet sosialt på kveldstid.

Sportslig fikk vi også flere gode resultater. Fredag vant både Henrik (H11-12N) og Jørgen (H35AK). Lørdag tok Jørgen (H35AK) en ny seier og på søndag vant Anders Kristian (H35AK). Det ble også flere andre gode plasseringer som dere finner på resultatlisten: fredag lørdag søndag Elite/DH15-16


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline