Flott innsats på KM lang i helgen

Postet av Hedrum Orienteringslag den 1. Sep 2013

Her ser vi fornøyde HOL'ere: Gøril, Kristine, Ylva, Hans Eirik, Tor Håkon, Kristoffer, Sindre, Karoline, Jarle og Hanna.
2013-09-01: Jarle overrasket alle og tok seieren totalt og dermed også GULL i klasse H 15-16. Dette var en meget bra prestasjon da det var hele 17 med i klassen. Sindre gjorde også en bra innsats og fikk SØLV i klasse H 13-14. Margith var eneste fra Vestfold i klasse D 70 og ble dermed kretsmester. Hun hvilte imidlertid ikke gjennom løypa og vant med hele 40 minutter. Anders Kristian ble også kretsmester i H 40 selv om han ikke var helt fornøyd med løpet sitt.

Utenom KM-klassene var det også meget god innsats. Ylva, Tor Håkon og Kristoffer vant hver sin klasse. Gøril, Kristine, Hanna, Karoline og Hans Eirik gjorde også en flott innsats i sine klasser. Hanna fikk dessverre en kjempebom til førstepost. Hadde du ikke hatt den Hanna, så.... :-)

Det var en flott dag oppe på Hajern. Solen skinte og mange fikk seg et bad. Det var noen som mente at vannet var varmt. Det var også en som prøvde seg på en o-løype for første gang (utenfor konkurranse). Og det var pappaen til Tor Håkon, Kristine og Hans Eirik. Det virker som om han syntes det var artig - så kanske vi snart har en HOL'er til ute i skogen.

Les videre for å se bilder fra løpet.

Jarle får utdelt gullmedaljen sin

Jarle og Sindre med hver sin medalje

Tre ivrige karer fulle av energi: Tor Håkon, Hans Eirik (foran) og Jarle

Noen hadde alt reis hjem, men fikk da tatt et bilde som viser hvor flott det var ved vannet.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline