Jarle starter i O-idol i dag

Postet av Hedrum Orienteringslag den 20. Sep 2013

Jarle er avslappet, men spent foran løpet i dag.
2013-09-21: O-idol er et ganske nytt opplegg som NOF startet opp for 2 år siden. Denne dagen står de beste 16-åringene i landet i sentrum. Den beste 16-åringen fra hver krets er invitert til å være med - 25 gutter og 25 jenter. Vestfold O-krets blir i år representert ved Jarle Lysnes fra Hedrum O-lag etter en formidabel innsats på KM Lang tidligere i år. Det er sikkert mange som også husker at Alvilde startet i O-idol det første året. Hedrum har dermed hatt 2 representanter av 6 mulige i O-idol. Det er veldig bra!

Også i år blir det meget krevende løyper. Det er nemlig litt av poenget med O-idol. Jarle skal derfor ut på en 7 km lang løype med meget krevende løyper. Uansett hvordan det går så blir det en flott erfaring. Det blir også live resultater og GPS-tracking på alle sammen.

Jarle starter kl. 11.25 og litt før dette kan dere begynne å følge med på GPS-trackingen samt live resultater og mellomtider. Mulig du også kan høre arenalyden. Alle linkene finner du samlet her på Live-senter siden.

Følg med, dette blir spennende!


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline