Treninger etter høstferien

Postet av Hedrum Orienteringslag den 2. Okt 2013

Vi fortsetter treningen også etter høstferien
2013-10-02: Etter bra innsats fra alle sammen har vi nå nådd målet vårt på 1200 starter. Vi kan imidlertid ikke stoppe med dette og fortsetter med god trening også etter høstferien. Les videre for å finne ut mer om dette opplegget. Vi i treningskomiteen og rekrutteringskomiteen håper å få se mange på trening - også nye personer som ønsker å begynne med orientering. Se også aktivitetslista for nærmere detaljer.

Vi har nå nådd målet vårt på 1200 starter! Veldig bra innsats fra alle sammen. Høstens o-løp går nå mot slutten, men det er fremdeles noen løp igjen å være med på. Fortsett derfor å være med på løp ut året – så kanskje vi når 1300 starter.
 
Vi har hatt 5 o-treninger i høst. På de treningene la vi opp til o-tekniske økter med to forskjellige vanskelighetsgrader. En for de med lite erfaring og en for de med en del mer erfaring.

Vi tok utgangspunkt i Nivåstigen som er utarbeidet av orienteringsforbundet. Dette konseptet tar for seg forskjellige o-momenter helt fra nybegynnerstadiet (trinn A) og helt opp til elitenivå (trinn Ø). For hvert enkelt trinn finnes det en del øvelser – og det er noen av disse vi har gjennomført på treningene.

Etter tilbakemeldingene vi har fått har dette vært godt mottatt. Vi vil derfor fortsette med dette konseptet på vårens treninger. Det vil også bli gjennomført noen slike økter på vinterens treninger fra Hedrum Ungdomsskole.

Videre trening etter høstferien
Treningen på Hedrum Ungdomsskole starter tirsdag 8. oktober kl 1800. Treningen vil være som før. Den yngste gruppen begynner inne i gymsalen med ballspill, lek og noe o teknisk. Etter en time så flytter de over i svømmehallen. Den eldste gruppen begynner ute med en løpetur for så å avslutte med styrketrening inne den siste timen (eventuelt svømming for de som måtte ønske det). På de første treningene må alle ha med seg utetøy da vi ønsker å være ute så lenge lyset tillater det.

Merk at på tirsdag 15. oktober blir det ikke trening, men klubbkveld på Holttun. Se info på www.hedrumolag.no når den kvelden nærmer seg.

Det blir også trening på torsdager kl. 18 med oppmøtested ved flaggstengene i Bøkeskogen. Her blir det vanligvis rolig joggetur, men kan også inneholde artige stafetter eller o-tekniske momenter.

Møt opp på treningen og vær med på resten av løpene i høst og vinter. Ta også med venner og kjente som ønsker å prøve seg på orientering. Man trenger ikke å melde seg inn på første trening. Ta kontakt med Anders Kristian (950 80 831) om det er noe du lurer på.

Sportslig hilsen
Treningskomiteen


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline