Lavvotur for modige jenter fredag 25. oktober

Postet av Hedrum Orienteringslag den 5. Nov 2013

Fint å få lov til å benytte en så flott lavvo!
2013-11-05: Ja da gikk startskuddet for første lavvotur for modige jenter i o-laget, Torill hadde gjort et godt forarbeid før vi andre kom. Da vi nærmet oss samlingsplass var det tent opp med masse fakler og bålet var tent både ute og inne. Utrolig flott.

Det var påmeldt 10 stk, men det var kun ei med litt halsvondt som ikke kunne stille til start. Vi 9 andre startet kvelden med å grille medbragt mat og her hadde arrangøren ordnet alt grillutstyr, så vi manglet ikke noe på utstyret der;-) vi spiste og koste oss, og det ble mye prat om o-sesongen. Nå er det bare å stille opp på treningene gjennom høst og vinter perioden så stiller vi sterkt neste sesong også.

Les videre - så kan du få greie på hva som skjedde utover kvelden...

Utover kvelden, så hadde Torill ordnet med en utendørs lek med div oppgaver, det var å finne navn på div personer, tippe hvor høyt et tre var, som hu selv ikke har svar på, men vi må få enten Jørgen eller Kristoffer til å hogge det ned og måle det så vi får et rett svar. Og en utfordring var å komme over bekken uten å bli våt på beina (var ikke lov å bruke brua) så var det hvem var o-laget`s første formann og når ble Hedrum o-lag stiftet, ring en venn som Bjørn Thorvik (= Tor Bjørvik) så fikk vi svaret :-) det ble ingen vinnere eller tapere. Det ble også flere leker utover kvelden. Etter en lang kveld og natt, så var det noen som ønsket å legge seg og det ble stille i lavvoen. Utover morgentimene regnet det utrolig mye og noen av oss ble litt eller mer våte enn andre, men vi JENTER tåler det meste.

Så jenter, dere som ikke stilte til start i år, tenk over det, hvorfor dere ikke stilte til start, men vi tar utfordringen neste år også. Så GUTTÆR, vi jenter er ikke pyser, bare synd at dere startet med det før oss.

HILSEN 9 GLADE O-LØPERE

Grillutstyret var i orden.

Her ser vi Katrine og Torill i dyp konsentrasjon foran bålet.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline