Sindre og Viljan ble Kretsmestere i klasse H17 i dag

Postet av Hedrum Orienteringslag den 25. Aug 2019

Det ble en sterk 1. plass for Sindre og Viljan i H17 i dag. Med det ble de også kretsmestere.

I dag arrangerte Larvik OK KM i sprintstafett. Dette er en stafett som går over 4 sprint-etapper og hvor man kan være 2 eller 3 på laget (1 eller 2 må løpe 2 etapper). Vi stilte med 7 lag (1 var kombinasjonslag med Larvik OK).

Det var en tett og oversiktlig arena hvor mye skjedde. I sprint går jo alt raskt, og 82 lag skaper liv på arena. De som hadde møtt for å se på fikk mye underholdning.

Sindre og Viljan hadde følgende etapper (1:Sindre, 2:Viljan, 3:Sindre, 4:Viljan). Da alle 4 etappene var gjennomført kom de i mål hele 1 minutt og 42 sekunder foran neste lag som var OTO. Begge 2 var godt fornøyde. De måtte derfor klatre til topp på pallen 2 ganger, første gang for at de vant klassen total og andre gangen for at de ble kretsmestere.

Ellers fikk Roger, Espen og Martin en flott 2. plass i klasse H50. De ble beste lag fra Vestfold, men i denne klassen kåres det ikke kretsmestere. De var imidlertid veldig fornøyde med å komme nest øverst på pallen.

De andre lagene kom lengre ned på resultatlistene, men innsatsen var det ikke noe å si på. Alle jeg snakket med var fornøyde med løpet sitt. Alt i alt ble dette en flott dag for alle frammøtte.