Resultater fra Danmark

Postet av Hedrum Orienteringslag den 18. Mar 2017

Den årlige Danmarksturen er over, og to av årets første løp er forbi. Dette året syns jeg vi hadde et bra oppmøte. På lørdag var det 32 startere og 29 startere på søndag i alle aldersgrupper. I løpet av denne helgen har vi vært så heldige å ha 3 vinnere, 7 andre plasser og 1 tredjeplass. Dette er gøy! En stor applaus til alle som deltok, og ikke minst dere på sidelinjen som sto klare med heiaropene.

All creds til dere som kom helskinnet gjennom løypene på lørdag. Noen rykter sier meg at flere hadde løpt på tornebusker, og måtte dra ut torner på kvelden. Det hørtes ikke deilig ut nei. Men hvem har sagt at orientering er en enkel sport? Byr alltid på nye utfordringer, og det er vel det beste med favorittsporten vår?

Alt i alt, nok en vellykket tur til Danmark. Hvis du ønsker å se resultatene så er det bare å trykke her for å se resultatene lørdag, og her for søndags resultatene.

Bilder fra turen vil bli lagt ut i et eget album i løpet av neste uke, så stay tuned!

Om du liker å planlegge i god tid så er det bare å sette av datoene for neste års løp, det blir nemlig 9-11 mars 2018.