Sindre vant begge dager på Norwegian Spring

Postet av Hedrum Orienteringslag den 17. Apr 2018

En fornøyd kar etter godt gjennomført løp

I helgen ble to av de største løpene i Norge arrangert, nemlig Norwegian Spring som består av Vårspretten og Solrenningen. Disse løpene hadde til sammen ca 2500 startende løpere. Vanligvis arrangeres også Vårstafetten for de yngste på lørdag, men pga mye snø ble det endringer i programmet. Arrangøren måtte flytte til et helt nytt kart og arena, samt at Vårstafetten måtte utgå. Det ble allikevel et glimrende arrangement i årets første skikkelig gode vårvær.

Fra Hedrum var vi ikke så mange som stilte til start, 7 på lørdag og 9 på søndag. Selv om enkelte syntes det var veldig kupert, spesielt på lørdag, var det artig å få orientert skikkelig i snøfritt terreng.

Sindre stilte i klasse H 19-20E begge dager. Han har jo trent meget godt de siste årene og nå begynner det virkelig å gi resultater. Han var ikke snauere enn at han likeså godt vant begge dager! På lørdag vant han med 1m 17s og på søndag vant han med 19 sekunder. Dette er en utrolig bra prestasjon. Vi har virkelig fått en VINNER i Hedrum O-lag!

Det som er flott med Sindre er at han har et pragmatisk forhold til prestasjonene i løypa. Han er fornøyd når han kommer høyt opp på resultatlistene, samtidig er han klar over hvor han har tapt tid og hvor han kan bli enda bedre. Det blir spennende å se hvor langt han kan komme.

Vi hadde også andre gode resultater. På lørdag kom Viljan på en flott 4. plass og var kun ETT sekund fra 3. plassen (det var hele 39 med i klassen). Ser man på strekktidene så lå han på 18. plass etter første post. Utover i løpet gikk han imidlertid opp mange plasser og lå på 3. plass da han stemplet på siste post, 3 sekunder foran han som lå på 4. plass. Du vet jo hva som skjedde Viljan, så det er bare å begynne med spurt-trening. Kanskje du kan få noen tips av Henrik. 😉 Henrik hadde nemlig beste spurttid i klassen.

Vi som var med i år gleder oss allerede til neste år. Håper det blir flere med fra Hedrum da.