Granbardugnad 2021 torsdag 30/9 og tirsdag 5/10 fra kl. 16

Postet av Hedrum Orienteringslag den 20. Sep 2021


Granbardugnad

Plutselig var høsten her igjen. Nå har koronaen sluppet litt taket, så det går helt fint med granbardugnad. På grunn av årets leveringstider og o-løp i helgene blir det vanskelig med dugnad på en helg denne gangen. Vi møtes derfor på følgende tidspunkt:

  • Torsdag 30/9 fra kl. 16.
  • Tirsdag 5/10 fra kl. 16.

Om du ikke kan komme så tidlig - så er det bare å komme senere. Jo flere vi blir etterhvert - jo bedre er det. :-)

Ta med deg en rosesaks til klippinga. Hekkesaks trenger du ikke, den blir for stor. Ellers må du ha på deg "skauklær". Ta også med noe mat og drikke om du ikke rekker å spise middag først.

Her er slik det var i 2018 og 2020.

Frammøtested er på Åsrumveien rett ved Mørk (nærmeste hus har adresse Åsrumveien 130) rett ved Mørkebrekka. Det blir merka fra veien ved oppmøtested.

Stedet er ca her: https://kart.gulesider.no/m/tkGvy


NB - spesielt for denne gang
KUN trær som er merket med blå og hvite bånd på nordsiden av treet skal klippes (se bildet under).


Alle er hjertelige velkomne til en hyggelig dag i skogen!

Vi trenger all den hjelp vi kan få!


Har du ellers noen spørsmål, er det bare å kontakt Martin på tlf: 957 20 367.


0 Kommentar

Norgescup og NM junior stafett i helga (18. og 19. september)

Postet av Hedrum Orienteringslag den 19. Sep 2021

Viljan på vei inn til mål på 3. etappe i NM junior stafett


Denne helga har Viljan representert Hedrum O-lag i Norgescup junior mellomdistanse og NM junior stafett i Byåsen i Trondheim. Mellomdistansen lørdag gikk ikke helt som ønsket. Det ble en 26. plass av 32 startende deltakere. Viljan sier at det som påvirket resultatet mest var at dette var et helt annerledes terreng enn han er vant til. På Søndag løp han siste etappen i stafett på lag med Iver Ringheim og Henrik Kaupang Lye fra Larvik OK. Her fikk gutta en 34. plass av totalt 43 startende lag.


Dette er siste gang Viljan representerer Hedrum O-lag, ihvertfall på en stund. Han har blitt student i Trondheim og melder nå overgang til NTNUI. Det blir helt sikkert en meget flott tid. NTNUI er jo kjent for et meget bra orienteringsmiljø. Og terrengtypen han hadde litt problemer med, spesielt i går, vil han nok etterhvert mestre ganske så bra.


Vi ønsker deg lykke til videre Viljan - og håper selvfølgelig å se deg tilbake i Hedrum OL en gang i fremtiden.
😊💪


Resultater lørdag og søndag.


0 Kommentar

Hedrum deltar på NM-uka 2021

Postet av Hedrum Orienteringslag den 9. Sep 2021


NM-uka 2021 er allerede i gang. I dag var det langdistanse som var på programmet og Viljan stilte til start i klasse H 19-20 for Hedrum OL. Resultatlista finner du her. Jeg (Roger) har tatt en titt på strekktidene samt Livelox, og jeg syntes du klarte deg bra. 👍 Men ser at du bl.a. hadde en liten omvei ned mot veien fra 6. post. 😉

I morgen er det kvalifisering til mellomdistanse. Her stiller Sindre til start i klasse H21. På lørdag er det finale på mellomdistanse. Der stiller Henrik og Viljan samt Sindre om det går bra på kvalifiseringen. Følg med på live-resultater her fra kl 10.00. Også mulig å følge med på GPS-stracking på denne siden.

På søndag er det stafett hvor vi stiller i klasse H17. Stafett er alltid spennende - så det er bare å møte opp på arenaen eller følge med på nettet her. Også mulig å følge med på GPS-tracking fra denne siden.

Vi heier selvfølgelig på våre løpere. Lykke til!


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline