Innkalling til årsmøte i Hedrum O-lag 23. mars

Postet av Hedrum Orienteringslag den 25. Feb 2021

Styret innkaller herved til årsmøte i Hedrum O-lag.

Årsmøtet avholdes tirsdag den 23. mars 2021 kl 18.00 på Hedrum ungdomsskole og/eller på nett (avhengig av koronasituasjonen). Her blir det blant annet godkjennelse av årsrapport, regnskap, budsjett og valg. Det vurderes om klubbmesterskapspremier og utmerkelser kan deles ut, eller om dette utsettes til klubbkveld seinere når vi kan samle alle.

Saker som et medlem ønsker å tatt opp på årsmøtet, må sendes styret senest 07.03.21. Fullstendig saksliste med alle saksdokumenter vil bli gjort tilgjengelig for medlemmene senest én uke før årsmøtet på https://www.facebook.com/groups/hedrumol/ .

Velkommen til årsmøte!

Styret


0 Kommentar

Treningen starter opp igjen fra tirsdag 9. februar

Postet av Hedrum Orienteringslag den 7. Feb 2021

I Larvik kommune er nå smittetrykket mindre. Selv om det er lokale utbrudd ellers i Norge velger vi å åpne opp for fellestrening igjen fra tirsdag 9. februar. Det er imidlertid fremdeles viktig å holde avstand. Treningene blir gjennomført slik inntil videre:

  • Kun oppmøte og trening ute (ingen garderober på tirsdager altså).
  • Hold god avstand til hverandre før, under og etter trening.
  • Tirsdag 9. februar blir det ingen o-teknisk trening, men rolig joggetur istedet.


Nå er det ingen lokale anbefalinger eller regler i forbindelse med korona i Larvik kommune. Nasjonalt gjelder følgende for idrett:

  • Barn og unge under 20 år kan trene og delta på fritidsaktiviteter som normalt, og unntas fra anbefalingen om 1 meters avstand når det er nødvendig for å drive med aktiviteten. 
  • Barn og unge kan trene både ute og inne med sitt lag eller sin klubb, men kamper, cuper, stevner mv. for barn og unge må fortsatt utsettes.
  • Voksne anbefales å ikke drive organisert aktivitet innendørs. Utendørs kan voksne trene dersom det er mulig å holde god avstand.
  • Toppidretten anbefales å utsette alt seriespill i to uker.

Som dere ser så kan alle aldersgrupper trene ute, men vi må som nevnt holde god avstand.


I tillegg kan Vinterjukola anbefales på det sterkeste. Det er et o-løp som egentlig arrangeres hver onsdag kveld, men som nå blir arrangert som "Uka's løype". Dvs at du selv kan laste ned løypa fra nettet og gjennomføre løype når det passer deg selv. Denne uka er det Larvik OK sin tur til å arrangere. Mer info finner du her.


Håper at mange våkner fra koronadvalen og kommer på trening. Vi sees! 😊


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline