Juletur med frisk luft og bål 2. juledag

Postet av Hedrum Orienteringslag den 24. Des 2021

Hei alle o-lagsvenner

I år blir det heller ikke noe av den tradisjonsrike turen til Lauvesetra 2. juledag. Det er nok allikevel en del som kan tenke seg å få litt frisk luft den dagen. Martin og Anne Marit frister derfor med bål i skauen for de som har lyst av o-lagets medlemmer.

Fra kl. 11 til 13 er det fyr på bålet oppe på Blåbæråsen. Fint om man parkerer ved Holttun grendehus og går derifra. Om du ikke helt vet hvor du skal gå for å komme til Blåbæråsen så ta kontakt med Martin (95 72 03 67) på forhånd (det er ikke merket løype). Har man barnevogn finnes det en enklere rute (ta kontakt med Martin på 95 72 03 67).

Pga korona blir det ikke servert noe kaffe, så ta med deg det du ønsker å drikke og spise selv. Selv om alle må holde korona-avstand blir dette helt sikkert en utmerket tur.

Julehilsen fra Martin og Anne Marit



Ikke trening inne fra i morgen 14. desember

Postet av Hedrum Orienteringslag den 13. Des 2021

Som dere alle sikkert har fått med dere er det nå en ny COVID19-variant på vei. Og denne ser flottere ut enn de tidligere variantene. Men det hjelper dessverre ikke.

Fra den 15. desember (på onsdag) gjelder følgende restriksjoner: klikk her

Vi velger imidlertid å innføre tiltakene allerede fra i morgen for å være føre var. Det blir derfor ingen trening inne eller bruk av garderober på skolen. Møt derfor ferdig skiftet ute til oppstart kl. 18. Da blir det oppvarming og deretter intervalltrening.

Her er en nyhetssak fra Norges Idrettsforbind vedr. de nye tiltakene: klikk her

Vi krysser fingrene for at dette blir kortvarige tiltak og at normal aktivitet kan gjennoptas så raskt som mulig.



Danmarkstur 11.-13. mars 2022

Postet av Hedrum Orienteringslag den 6. Des 2021

Vi er tøffe og satser på at det blir mulig å delta på NordJysk 2-dagers i mars. Påmelding kan gjøres til Roger på mobil 91 52 29 64 eller epost roger@lysnes.net. Påmeldingsfristen er søndag 23. januar.

Det er ikke ubegrenset med plasser, men alle bør få plass. Skulle det imidlertid bli for mange påmeldte benyttes prinsippet "førstemann til mølla".

Dette er en tur for både enkeltpersoner, par og hele familier, og en av de mest populære turene i O-laget. Om du/dere ikke har vært med før, og lurer på om dette er noe for deg/dere, ta kontakt med Roger - han kan sikkert få overtalt deg/dere til å bli med.

Turen starter fredag 11. mars klokken 08:00. Da tar vi Superspeed fra Larvik til Hirtshals. Selve løpene arrangeres lørdag og søndag, og båten går hjem igjen søndag kveld. Innbydelsen ser du ved å klikke her.

Bli med da vel! 😎