En meget vellykket granbardugnad

Postet av Hedrum Orienteringslag den 28. Sep 2020

Det ble en meget vellykket granbardugnad i år også. Solen glimret med sitt fravær, men det ble allikevel en svært så hyggelig dag. Mannfolkgjengen på fredag hadde fått klippet ganske så mye, så da gikk det ganske så fort å ta resten. Pølsebålet var vel varmt allerede ved 12-tiden, og da var alt klippet ferdig.

Til dere som aldri har vært med på dette før, bli med til neste år. Dette er en hyggelig dugnad sammen med hyggelige mennesker. Også er det kos rundt bålet etterpå da. 😊

På fredag var det lavvotur for voksne guttær. Vi var 7 stykker utover kvelden, og 5 som overnattet i teltene. Det ble et skikkelig ruskevær utover natten, men vi overlevde. 😊

Vi ser allerede fram til neste år med både lavvotur og granbardugnad. Ta også en titt på bildearkivet.


0 Kommentar

Kort info fra styremøtet 2020.09.21

Postet av Hedrum Orienteringslag den 21. Sep 2020

Her følger en kort oppsummering av noen av sakene vi hadde oppe i styremøtet i kveld. Bare å ta kontakt med noen i styret om det er noe dere lurer på (eller send epost til post@hedrumolag.no). Eventuelt kan dere også legge inn en kommentar på denne saken (om du har logget deg inn).

 • Klubbmesterskapet 2020
  Vi gjør et forsøk på et enkelt arrangement av klubbmesterskapet for BÅDE sprint og mellomdistanse søndag 18/10 i Byskogen. Mer informasjon kommer snart.
 • Høstruslær LOT 2020
  Vi kommer til å arrangere 2 turer i år. Martin Nauf tar den ene og Anders Kristian tar den andre. Ta gjerne kontakt med en av dem om du har lyst til å hjelpe til (merke, ta imot betaling, parkeringsvakt, etc).
 • Granbardugnad og Lavvotur for guttær
  Dette blir arrangert til helgen. Se egen sak på hjemmesiden for mer informasjon.
 • Julemesse 2020
  Det blir dessverre ikke arrangert julemesse i år pga. COVID19.
 • Vinter-jukola
  Vi arrangerer Vinter-jukola 4. november 2020 og 3. februar 2021.
 • Årsfest og årsmøte
  Vi avventer situasjonen litt til og ser hvordan coronasituasjonen utvikler seg.
 • Tur til Solstua på Lifjell
  Hytta er bestilt, men vet enda ikke om dette kan bli noe av pga coronasituasjonen.
 • Nordjysk 2-dagers
  Dette arrangeres 12-14 mars 2021. Tur og opphold er bestilt, men vet enda ikke om dette kan bli noe av pga coronasituasjonen.
 • Turorientering
  Vi har hatt en forenklet turorienteringsopplegg i år. Selve løypene har holdt høy kvalitet, men vi har kun tilbudt kjøp på nettet i år. Det er 25 brukere som har registrert seg på nettet og det er lastet ned 64 kart.
 • Treninger høst/vinter
  Anders Kristian lager utkast til treningsplan. Ikke sikkert vi kan benytte gymsal og garderober/dusj på skolen på tirsdager.
 • Sørlandsgaloppen 2021
  Vi har utsatt vårt arrangement sammen med Lardal OL og Larvik OK til sommeren 2022.
 • 50-års jubileumsrapport
  Denne har ligget og "ruget" lenge, faktisk i flere år. I kveld fikk styremedlemmene overrakt en utskrift med en nesten ferdig versjon av rapporten. Det er kun siste korrektur som mangler.
 • Touch-frie brikker (Emitag)
  Alle utgifter i forbindelse med dette dekkes av klubben. Etterhvert vil vi kjøpe brikker til de aktive medlemmene i klubben.
 • Touch-fri arrangementsutstyr
  Roger sjekker med Emit om hvilke startpakker som finnes - og til hvilken pris.

Dette var altså kun en kort oppsummering av en del av sakene vi diskuterte i kveld. Det er som nevnt bare å ta kontakt med noen i styret (eller post@hedrumolag.no) om du har spørsmål vedr. disse. Neste styremøte blir 9. november. Har du noe du ønsker vi skal ta opp - så send det til post@hedrumolag.no.

I morgen er det Vårcup igjen, denne gangen i Sandefjord. Jeg gleder meg.

Sportslig hilsen Roger


0 Kommentar

Granbardugnad og Lavvotur 2020

Postet av Hedrum Orienteringslag den 16. Sep 2020


Granbardugnad

Plutselig var høsten her igjen. Selv om det er litt skummelt med corona, så skal det gå helt fint med granbardugnad. Lørdag 26. september kl. 09.30 setter vi igang. Om du ikke kan komme så tidlig - så er det bare å komme senere. Jo flere vi blir etterhvert - jo bedre er det. :-)

Ta med deg en rosesaks til klippinga. Hekkesaks trenger du ikke, den blir for stor. Ellers må du ha på deg "skauklær". Ta også med bålmat (pølser etc), da det blir pølsebål etterhvert.

Her er slik det var i 2018: Lenke

Frammøtested er på Åsrumveien rett ved Mørk (nærmeste hus har adresse Åsrumveien 130). Det blir merka fra krysset Skinmoveien/Åsrumveien. Kommer du fra Laskenkrysset så ser du plassen rett før Mørk.

Stedet er ca her: https://kart.gulesider.no/m/tkGvy

Ta med:

 • Klær etter vær
 • Grillmat
 • Drikke (kald og/eller varm)
 • Sitteunderlag
 • Godt skotøy og klær som tåler skogen (f. eks fjellsko/ turklær)
 • Arbeidshansker, granbar stikker!
 • Sag eller grensaks

Alle er hjertelige velkomne til en hyggelig dag i skogen!


Lavvotur

Mannfolka prøver seg på "lavvotur" fra fredag denne gangen også. Men pga coronasituasjonen så blir det ikke lavvo denne gangen, men et større telt å overnatte i for å ivareta smittevernet. Mannfolka møter fredag kl. 15 (eller så tidlig du kan). Da rekker vi å klippe en del granbar før mørket stiger på - og vi kan begynne å "juge".

Fint om du sier ifra på forhånd til Martin (957 20 367) om du skal på lavvoturen. Dette for å vite hvor stor overnattingsplass vi må ha.


Har du ellers noen spørsmål, er det bare å kontakt Martin på tlf: 957 20 367.


2 Kommentarer

Levert av IdrettenOnline