Kort info fra KM Lang og KM stafett i helgen

Postet av Hedrum Orienteringslag den 23. Aug 2020


Roger: "Jaggu godt jeg hadde et par resrær på laget!

I helgen ble det arrangert KM langdistanse og KM stafett. Det var ikke mange med fra Hedrum, men de som var der fikk god valuta for deltakelsen.

På lørdag var det tungt, men skikkelig godt o-terreng. Det ble ingen KM-medaljer til Hedrum denne dagen selv om innsatsen var høy. På søndag derimot, ble det bronsemedalje til Hedrum i klasse H 150. Roger, Espen og Anders Kristian var veldig fornøyde med dette. Vi hadde også et lag i klasse H 195 samt delt lag med Sandefjord i klasse D 13-16. Annika var godt fornøyd med sin innsats på laget i klasse D 13-16.

Resultatene finner du her: KM Lang / KM Stafett


0 Kommentar

Sommer'n er over - la o-løpa komme

Postet av Hedrum Orienteringslag den 16. Aug 2020

Selv skogen roper etter oss nå! 😊

Sensommer/høstsesongen er allerede i gang. Annika har løpt sterke løp i Hovedløpet på langdistanse og sprint. Henrik har fått brynt seg på NM Ultralang og Norgescup. I tillegg hadde vi 2 deltakere på publikumsløp sprint og 16 deltakere på Kjoseløpet. Så vi er absolutt i gang allerede.

På tirsdag starter Høstcupen opp med sprint i Tønsberg. Det blir helt sikkert en flott opplevelse i sommervarmen vi enda har. Det er 9 påmeldte fra klubben nå, men vi kan jo bli enda fler (jeg melder meg på straks). Rettelse 18. august: Jeg måtte melde meg av igjen da jeg er i karantene fram til torsdag/fredag. Den ordinære påmeldingsfristen har allerede gått ut, men man kan etteranmelde seg fram til tirsdag kl. 14. Merk at det IKKE er mulig å melde seg på etter det tidspunktet, ei heller direkte på arena. Dette grunnet Covid-19.

Meld deg på Høstcupen her. Se også innbydelse og PM.

Sommerferien for min del er nå "endelig" over - og jeg gleder meg til å møte dere alle på løp igjen. Helgen 22. - 23. august er det KM-helg (individuelt og stafett) - ikke glem det! 😉

Vi sees!

Hilsen R😃ger


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline