Tøffe pannebånd med Hedrum-logo til aktive o-løpere!

Postet av Hedrum Orienteringslag den 27. Apr 2020

Vi har fått 50 stk tøffe pannebånd med Hedrum-logo som passer utmerket til aktive o-løpere. Om du har lyst til skinne i o-løypa, så ta kontakt med Astrid (92 41 18 04) med en gang for å holde av et (førstemann til mølla). Vi har 20 stk i størrelse 56 (junior) og 30 stk i størrelse 58 (senior). Vi har fått disse av Trimtex – og da vil det heller ikke koste deg noe. 😊

Minner også om at det finnes flere tilgjengelige løyper og poster i Vestfold og Telemark du kan dra nytte av nå. Ta en titt på denne nettsiden for en oversikt. 


0 Kommentar

2 treningsøkter ligger ute til fri benyttelse

Postet av Hedrum Orienteringslag den 11. Apr 2020

Det ligger nå ute 2 treningsøkter som alle kan benytte seg av.

Den ene er en postplukk eller kurve løype på 3.7 km på Surte kartet. Parkering ved Skjærsjø. Følg Vindfjellstien oppover (tungt). Ca 800 m. Merket med merkebånd i stien der start er. Det henger små postflagg ute på postene. Kart kan lastes ned her.

Den andre økten er på Holt kartet. Parkering på Holttun. Der er det hengt ut små postflagg. Der er det bare merket poster på kartet (ikke laget noe løype). Da kan man tegne inn å lage sin egen løype ut fra det. En kan få laget både A-B og C løype av postene som ligger ute. Kart kan lastes ned her.

Dette er også et gratis tilbud for o-løpere utenfor vår klubb.Kontakt Roger (91 52 29 64) eller Anders Kristian (95 08 08 31) om du har spørsmål. Kart kan lastes ned ved å benytte linkene over.

Ta en tur ut i naturen. Veldig fint ute nå. God tur!

Hilsen Anders Kristian :-)

0 Kommentar

Spennende påskejakt i Kvelde

Postet av Hedrum Orienteringslag den 6. Apr 2020

Lite å finne på i Påsken? Eller har du bare lyst til å komme deg ut en tur? Hvorfor ikke jakte på noen påskeegg i Kvelde? Vi har lagt ut 50 påskeegg som du kan finne og "poppe" (klekke). For å gjøre dette laster du ned app'en ZippyGo til din mobiltelefon og benytter den omtrent på samme måte som Stolpejakten.

Du kan også gå inn på nettsiden zippygo.no for å lese mer om hvordan dette virker samt ta en titt på kartet (se i listen over tilgjengelige kart). Der finner du også linker for å laste ned appen, en for iOS (iPhone) og en for Android (Samsung etc).

Om du har spørsmål så er det bare å sende inn til post@hedrumolag.no.

Lykke til med jakten!


En stor takk til Ida Vår Kierulf Meyer fra Konkylie Data for hjelp med igangsetting.


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline