Hei alle o-venner :-)

Postet av Hedrum Orienteringslag den 29. Mar 2020

Håper skogen over ser fristende ut? Det er viktig i disse coronatider å få fokus over på noe annet en det vi hører om i nyhetene døgnet rundt - og det er selvfølgelig den idretten vi elsker.  :-)

Dette er kun en kort påminnelse om at det er viktig å komme seg ut og få frisk luft og mosjon. Kom deg ut og nyt naturen. Trenger du kart så ta kontakt med Tom (45 40 44 12). Han kan sikkert sende deg et som du kan skrive ut selv.

Vi jobber bl.a. med følgende for å få til aktivitet:

  • Poster ute i terrenget som HOL-medlemmer og andre i Vestfold og Telemark kan prøve seg på.
  • Turer på kart for befolkningen i Larvik kommune.
  • Turorientering.

Om det er noen som kan tenke seg å for eksempel sette ut noen poster, eller bidra på noen annen måte, så er det bare å ta kontakt med Roger (91 52 29 64).

Det finnes allerede tilgjengelige løyper og poster i Vestfold og Telemark du kan dra nytte av nå. Ta en titt på denne nettsiden for en oversikt.

Vi treffes forhåpentligvis igjen om ikke så lenge.

En sportslig hilsen fra Roger


0 Kommentar

Alle idrettsarrangementer og organisert idrettsaktivitet både innendørs og utendørs er forbudt!

Postet av Hedrum Orienteringslag den 12. Mar 2020


Helsedirektoratet har vedtatt omfattende tiltak for å hindre spredning av Covid-19. Disse tiltakene gjelder foreløpig fram til torsdag 26. mars 2020 kl 24.00.

Ett av tiltakene er FORBUD MOT og STENGING av idrettsarrangementer og organisert idrettsaktivitet både innendørs og utendørs. Norges Idrettsforbund har også tatt konsekvensen av dette og har lagt ut følgende informasjon. Norges Orienteringsforbund har også sin informasjon.

Dette betyr at alle treninger, o-løp og møter i regi av Hedrum o-lag i denne perioden er avlyst/utsatt. Dette vil også gjelde andre arrangementer/aktiviteter som for eksempel Vinter-Jukola og vintertreningene til STIF.

Det er fremdeles lov, og anbefalt, å ha egentrening eller annen aktivitet for å holde seg i form. Dette kan være ute eller inne. Pass imidlertid på å forholde deg slik at du ikke kan smitte, eller bli smittet, av andre.

Les mer om vedtaket fra Helsedirektoratet her.


0 Kommentar

Nordjysk 2-dagers er avlyst

Postet av Hedrum Orienteringslag den 11. Mar 2020


Som dere kanskje har fått med dere så er Nordjysk 2-dagers nå avlyst. Det blir derfor ingen sesongåpning i Danmark i år. Vi vil allikevel ikke avbestille fergebilletter og hotellrom siden avbestillingsfristen er utløpt.

Det er derfor fremdeles mulig å reise for de som ønsker seg en tur til Danmark, om man mener dette er trygt. Vi henviser til informasjonen fra Folkehelseinstituttet, Color Line og arrangør av Nordjysk 2-dagers. Det forventes at man følger de rådene som blir gitt der. Man vil reise på egen risiko.

De som ønsker å ta turen til Danmark må ta kontakt med Roger først for å avtale henting av billetter.

Vi krysser fingrene for at coronaviruset går tilbake raskt slik at mest mulig av sesongen 2020 kan gjennomføres som planlagt.

Styret0 Kommentar

Reiseinformasjon om Danmarksturen 2020

Postet av Hedrum Orienteringslag den 10. Mar 2020

Ny oppdatering pga coronavirus. Det blir fremdeles tur til Danmark! 😃

Vi i styret har vurdert situasjonen vedr. corona-viruset. Etter å ha sett på anbefalingene fra Folkehelseinstituttet, tiltakene fra arrangøren av Nordjysk 2-dagers samt tiltakene til Color Line på sine ferger, har vi kommet til følgende beslutning:

Hedrum o-lag avlyser ikke sin tur til Nordjysk 2-dagers. Vi har allikevel forståelse for at noen ikke ønsker å reise. Avbestilles reisen minimum 48 timer før avreise, kan man trolig få tilbake inntil 25% av reisekostnaden (gjelder de som er på HOL sin egen booking). Vi har sendt SMS til alle gruppene som skal til Danmark og opplyst om dette.


Det er nå kun få dager til avreisen mot Danmark og herlige dager. Gå inn på reiseinformasjonen for å finne ut mer om turen. Oppmøtetidspunkt fredag er som vanlig kl. 07 på parkeringa ved terminalbygget for utdeling av billetter. Ta var på disse - de skal nemlig brukes på vei hjem også.

Lørdag og søndag er det o-løp. Lørdag kveld er det fellesmiddag ute på restaurant. Alle fasiliteter i badelandet kan benyttes fritt gjennom hele helgen.

Tar du bilder på turen og vil ha de på hjemmesiden? Send til Tonje Lysnes på enten Facebook eller epost (tonje@lysnes.net). Husk at eventuelle personer på bildene må godkjenne at de blir lagt ut på nettet.


0 Kommentar

Klubbkveld 24. mars kl 1800 i kantina på Hedrum Ungdomsskole

Postet av Hedrum Orienteringslag den 9. Mar 2020

Mumle mumle mumle, er det snart kaffe og kake tro?

Vi inviterer til en hyggelig klubbkveld tirsdag 24. mars kl. 18 i kantina på Hedrum Ungdomsskole. Her får du høre siste nytt og hva som vil skje framover. Kan hende du også får svar på umulige spørsmål som "varer jula helt til påske?" og "finnes det flere fluer enn maur i verden?".

Det vi helt sikkert skal snakke om er hvordan vi skal ha det framover i klubben vår. Vi har i alle år hatt et fantastisk miljø - og det skal vi ha i mange år framover også. Men er det noe spesielt vi må gjøre for å sikre dette? Kan det for eksempel være å få nye unge medlemmer? ;-)

Som seg hør og bør blir det selvfølgelig en pause med enkel servering. Vi håper at så mange som mulig vil møte.

Hilsen styret


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline