Fremdeles muligheter for trening i o-løyper

Postet av Hedrum Orienteringslag den 30. Nov 2020


Selv under corona-pandemien er det muligheter for å få seg noen gode treninger. Kretsen har lagt ut informasjon fra klubber vedr. åpne treninger som alle kan være med på.Her blir det fortløpende lagt ut informasjon om nye områder. Du finner listen her.

Husk også Vinter-Jukola. Selve løpene blr ikke arrangert på onsdager, men stort sett blir løypene lagt ut slik at man kan løpe dem når man ønsker selv. Det gjelder også løypene for denne uka. Der er Larvik OK arrangør og løypene ligger ut fra i dag til søndag (Dolviskauen). Informasjon finner du her.

Så ingen grunn til å sitte fast i sovaen og "feite seg opp" FØR jul. ;-)


0 Kommentar

Åpne treninger for alle

Postet av Hedrum Orienteringslag den 25. Nov 2020

Det er nå opprettet en side hvor vi vil legge ut en oversikt over de åpne treningene vi til enhver tid har ute. Foreløpig vil du finne én trening på listen. Hvor mange (eller hvor få) det vil bli framover - avhenger av interessen.

Så om du tar turen, legg gjerne igjen en kommentar på denne siden (eller i vår Facebook-gruppe). Anders Kristian har sikkert lyst til å høre fra dem som har tatt turen ut.

Dette er et gratis opplegg også for løpere fra andre klubber. Så om du møter flere ute i skogen, eller på parkeringa, husk smittevernregler.

Du finner siden fra toppmenyen Aktiviteter / treninger - Åpne treninger. Eller så kan du klikke her.

Lykke til med trening!


0 Kommentar

Treningene avlyst inntil videre

Postet av Hedrum Orienteringslag den 9. Nov 2020


Etter den siste anbefalingen fra Larvik kommune i forbindelse med covid-19, har styret besluttet at de organiserte treningene på tirsdager og torsdager avlyses fram til kommunen kommer med ny informasjon.


Vi oppfordrer samtidig til å opprettholde treningen på eget initiativ, for eksempel innen husstanden eller sammen med noen få faste treningsvenner.


Vi håper situasjonen endrer seg raskt til det bedre, slik at vi kan starte opp treningene igjen om ikke så lenge.


Lykke til med egentrening fram til vi møtes igjen!


Hilsen styret

0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline