Resultater klubbmesterskapet 2020

Postet av Hedrum Orienteringslag den 20. Okt 2020

Alltid litt å pusle med på arena :-)Det ble et meget vellykket klubbmesterskap. Skulle man sette fingeren på noe, så måtte det vel være antall fremmøtte. Vi kunne absolutt vært flere, men vi som var der koste oss. En stor takk til Anders Kristian som ordnet det hele med løyper og alt. Og litt hjelp av Martin fikk han også. 🙂

Resultatene, samt Livelox, ligger på nettet og finnes her:

Også i år ble det kåret verdige klubbmester. Hele listen finner du under (samt noen bilder etter det). Se også vår Facebookgruppe.


Klubbmestere SPRINT
D 13-14Annika van Raaij
D 40-Torill Hynne Fjære
D 50-Tone Sølie Lysnes
H 17-20Viljan van Raaij
H 21-Ludvig Johnsen
H 40-Jørgen Fjære
H 50-Tom Aasrum
H 65-Per Dag Nordkvelde
H 70-Martin Nauf
H 80-Magnar Reppesgård

  

Klubbmestere MELLOM
D 13-14Annika van Raaij
D 21-Pernille Nauf Borgersen
D 40-Kari Reppesgård Lie
D 50-Tone Sølie Lysnes
H 17-20Viljan van Raaij
H 21-Ludvig Johnsen
H 40-Jørgen Fjære
H 50-Tom Aasrum
H 65-Per Dag Nordkvelde
H 70-Martin Nauf
H 80-Magnar Reppesgård


Datasjefen har alt under kontroll ;-) 

Torill er straks klar for god innsats i løypa

 

 

Atle i farta

 
Henrik har nettopp startet på innspurten. Springer faktisk så raskt at han blir uklar...

 


Tone har god kontroll mot sistepost

 

0 Kommentar

Varetelling på Coop Extra ved Krokemoveien 3. januar

Postet av Hedrum Orienteringslag den 18. Okt 2020

Jeg går helt surr jeg... Vi har også i år fått tilbud om å gjennomføre varetelling på Coop Extra ved Krokemoveien i Sandefjord (butikken Anne jobber i). Det er nå 2 år siden sist vi var der - og slik jeg husker det så var dette en dugnad i Hedrum o-lag sin ånd. Vi var sammen hele tiden - og spiste pølser sammen. 😃

For å kunne takke ja til jobben må vi være minst 20 personer over 16 år. Vi starter kl. 09 og er ferdig ca 6 timer senere. Jo flere vi blir - jo raskere går det. Datoen er søndag 3. januar.

Dette er jo gode penger til klubben, så jeg håper det melder seg minst 20. Noen har sagt ifra allerede, men vi trenger mange fler.

Si ifra så raskt som mulig til meg (91 52 29 64 / roger@lysnes.net). Vi har kun få dager på oss til å melde ifra om vi ønsker å ta oppdraget eller ikke. Vi sees!

Hilsen "sjefen" 😎Oi, såååå liten skrift det var...

 
0 Kommentar

En flott start på vintertreningen

Postet av Hedrum Orienteringslag den 13. Okt 2020


En blid innegjeng etter første harde runde med øvelser (én har ikke gitt alt ser det ut til) Det ble en flott start på vintertreninga. Espen kjørte et knallhardt opplegg med intervaller ute, og Anders Kristian fortsatte like hardt med styrkeøvelser inne. Man kunne kjenne det skikkelig at kroppen hadde godt av dette (les: vi ble slitne).


Vi var imidlertid ikke 30 stykker på treningen slik vi var før, men det er ingen grunn til å henge med nebbet av den grunn. Corona eller ikke - vi hadde det kjempebra på trening! 😃👍


Vi begynte med 7 ivrige HOL'ere ute, og økte med 2 på styrketreningen inne. Kan vi klare å bli minst 10 stykker neste tirsdag tro? Det er jo veldig lett å få til. Det eneste som skal til er at flere tar turen til treninga. 😉

I morra er det noen ivrige som blir med på Vinter-Jukola. Det er et uhøytidelig o-løp (trening), hvor det er deltakelse fra både gamle Vestfold og gamle Telemark.

Vi sees ihvertfall på søndag på klubbmesterskapet i sprint og mellomdistanse (du har vel ikke glemt å melde deg på...). 😊Utrolig at vi kan smile så bredt etter en så hard intervalløkt :-)

 0 Kommentar

Vintertreningen starter i morgen (tirsdag 12/10)

Postet av Hedrum Orienteringslag den 12. Okt 2020

Da var "endelig" høstferien over, og vi kan sette i gang med vintertrening på tirsdager og torsdager! Det er som vanlig oppmøte på Hedrum ungdomsskole tirsdager klokken 18, og i Bøkeskogen torsdager klokken 18.


Tirsdager:

Oppmøte på Hedrum Ungdomsskole ved svømmehall. Treningen begynner kl 18, så kom litt før det. Det blir trening ute den første timen (intervaller og o-teknikk). Alle må ha med REFLEKSVEST hver gang. Ellers er det lurt å ha hodelykt også.

Deretter blir det styrketrening inne i gymsalen. Pga korona blir det litt anderledes inne enn før:

  • Vi må holde 1-2 m avstand.
  • De fleste øvelsene blir på en matte.
  • Ta med et håndkle til å ha inne på treningen.
  • Vi "spriter" matta før og etter trening (vi har "sprit").
  • Det er anbefalt å dusje hjemme, men garderobene er åpne så en kan gjøre som en selv vil.


Torsdager:

Oppmøte i Bøkeskogen (ved veien ned til festplassen). Treningen begynner kl. 18, så kom litt før det. Det blir en blanding av intervaller og langturer. Testløp tar vi ca en gang i måneden hvis forholdene tillater det. Langturene blir i rolig tempo, og vi deler inn i 2 grupper (kort og lang tur).


Ta kontakt med Anders Kristian (95080831) om det er noe du lurer på.ElgOrienterer.jpg
0 Kommentar

Klubbmesterskap sprint og mellomdistanse

Postet av Hedrum Orienteringslag den 10. Okt 2020

Søndag 18 oktober blir det arrangert klubbmesterskap i både sprint og mellomdistanse. Årets sesong er jo svært preget av korona, så denne gangen blir vi ikke sammen med Sandefjord OK. Det blir også begge distanser (i en forkortet utgave) på samme dag. Arenaen blir på Byskogen Barnehage. For full innbydelse se her.


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline