O-fest(ivalen) er flyttet til Holttun

Postet av Hedrum Orienteringslag den 24. Jan 2020

De fleste har sikkert fått det med seg, men greit med litt info allikevel. Årsfesten, eller o-fest(ivalen) som den heter i år, er flyttet fra Åshall til Holttun. For de som ikke vet hvor Holttun er, så ligger lokalet rett før Mørk (følg veien fra Skinmo mot Mørk). Se også dette kartet på Gule Sider.

Vi møtes til en hyggelig og feststemt aften i morgen. Dette skal bli gøy! :-)


0 Kommentar

Innkalling til årsmøte i Hedrum O-lag

Postet av Hedrum Orienteringslag den 22. Jan 2020

Styret innkaller herved til årsmøte i Hedrum O-lag.

Årsmøtet avholdes tirsdag den 11. februar 2020 kl 18.00 som vanlig på Åshall. Her blir det blant annet godkjennelse av årsrapport, regnskap, budsjett og valg. Det blir også utdeling av klubbmesterskapspremier og utmerkelser.

Saker som et medlem ønsker å tatt opp på årsmøtet, må sendes styret senest 01.02.20. Fullstendig saksliste med alle saksdokumenter vil bli gjort tilgjengelig for medlemmene senest én uke før årsmøtet på https://www.facebook.com/groups/hedrumol/ .

Til dere som ikke har vært på årsmøtet til Hedrum O-lag før kan det sies at mange pleier å møte. Det er som en klubbkveld med blant annet bevertning. Og etter selve årsmøtet avslutter vi med en kort klubbkveld.

Velkommen til årsmøte!


Styret


0 Kommentar

Årsfest 2020 / O-fest(ival)

Postet av Hedrum Orienteringslag den 8. Jan 2020

Nå er det endelig tid for den årlige årsfesten. I år inviterer vi også festglade o-folk fra Lardal OL og Larvik OK. Blir helt topp å feire en godt gjennomført O-festival sammen med dem. Innbydelsen finner du her. I år blir årsfesten lørdag 25. januar på Åshall, og starter klokken 19:00.


Påmelding senest 19. januar til Per Einar Strøm på SMS 97 55 31 87 eller epost p-eis@sf-nett.no. Betal til kto 2510.07.08933 senest 20. januar (husk å oppgi navn på dem det gjelder).

Pris:

250,- for medlemmer / foreldre til medlemmer
350,- for ikke-medlemmer

Vi ønsker alle over 18 år hjertelig velkomne. Dette er en begivenhet du ikke vil gå glipp av!

Vi sees!


0 Kommentar

Revidert lov Hedrum O-lag

Postet av Hedrum Orienteringslag den 2. Jan 2020

Lov for Hedrum O-lag er revidert iht. ny lovnorm for Norsk Idrettsforbund: Link til Lov Hedrum O-lag 2020

Ref. Norsk Idrettsforbund; det er ikke nødvendig å kalle inn til et ekstraordinært årsmøte for å vedta endringer som må innarbeides som følge av endringer i lovnormen. Endringen kan vedtas som et ordinært styrevedtak på neste styremøtet.

For de som ønsker å vite mer om bakgrunn, endrigner og detaljer, følg denne lenken: https://www.idrettsforbundet.no/tema/juss/diverse/nyhet---endringer-i-nifs-regelverk-fra-1.-januar-2020/ 


Hilsen Eelco


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline