O-ringen 2020

Postet av Hedrum Orienteringslag den 16. Sep 2019

I 2020 er O-ringen i Uppsala (oringen.se). Det er flere fra HOL som tenker på å reise for å bo på campingen denne gangen også. For å få strømplasser på campingen og kunne stå samlet må vi melde oss på før første påmeldingsfrist. De som vil være med sender følgende informasjon til Katrine (katrine.v.raaij krøllalfa gmail.com) før 15. oktober:

 

  • Navn på alle som skal være med
  • Om du skal ha plass på campen, og om den skal være med strøm (det har gått rykter om at strømplasser og ikke-strøm-plasser vil bli blandet, men det vet vi ikke enda, i utgangspunktet vil nok de fleste ønske å stå på strømplasser)
  • Hvilken klasse man skal løpe i (her finnes informasjon om klasser, de fleste melder seg på 5-dagers: http://oringen.se/213/uppsala-2020/tavling/vara-tavlingar.html) - spør f.eks. Tone eller Katrine hvis du er usikker
  • Om du trenger leiebrikke (det brukes SportIdent-brikker, ikke de samme som vi vanligvis bruker)

Bli med, da vel!

 


0 Kommentar

Kursdag 2 av Hedrum O-Lags Nybegynnerkurs

Postet av Hedrum Orienteringslag den 14. Sep 2019

Mandag 16.sept kl 18.00  har vi kursdag 2 av Hedrum O-Lags Nybegynnerkurs. Oppmøtested parkeringa på Fagerliskolen! Alle som vil lære om orientering er velkommen. Det gjør ingenting om ikke du kunne være med første dagen. Du vil ha nytte av kurset uansett.

Velkommen!

Vil bare samtidig minne om at selv om nybegynnerkurset er på mandager, er Hedrum-Olag treninger på tirsdager og torsdager.

mvh Torill

Invitasjon nybegynnerkurs 16 sept 2019.pdf


0 Kommentar

Invitasjon til nybegynnerkurs i orientering man 9. og man 16. sep

Postet av Hedrum Orienteringslag den 2. Sep 2019

Hedrum Orienteringslag inviterer til nybegynnerkurs i orientering man 9. og man 16. sept kl 18-19.30 på Fagerli. Oppmøte Vestmarkaveien, ved undergangen til gamle E18. Her vil du lære hva orientering er samt få prøve på din første o-løype.

Invitasjonen:

Invitasjon nybegynnerkurs 2019.pdf


0 Kommentar

Levert avIdrettenOnline