Vestfold 2-dagers

Postet av Hedrum Orienteringslag den 31. Mar 2019

I helgen som var har det vært Vestfold 2-dagers, bestående av tre løp. Første var på fredagskvelden, også kalt Marumnatta. Her hadde vi tre startende fra Hedrum O-lag. Resultatliste finner du her

Lørdag var det mellomdistanse på Østerøya i Sandefjord. Denne dagen var det hele 25 startende fra klubben vår! Dette er en veldig bra start på sesongen. Resultatliste finner du her.

Søndag var det også mellomdistanse, men i Helgeroa i Larvik. Siste dagen var vi 23 medlemmer fra Hedrum O-lag. Veldig bra! Resultatliste finner du her


0 Kommentar

Innkalling til ekstraordinært årsmøte og klubbkveld

Postet av Hedrum Orienteringslag den 14. Mar 2019

Styret innkaller herved til ekstraordinært årsmøte i Hedrum O-lag. Det ekstraordinære årsmøtet kombineres med klubbkveld og avholdes tirsdag den 26. mars 2019 kl 18.00 på Holttun grendehus.

Innkalling ekstraordinært årsmøte 2019.pdf


0 Kommentar

Reiseinformasjon om Danmarksturen 2019

Postet av Hedrum Orienteringslag den 13. Mar 2019

Nå er det kun et par dager til avreisen mot Danmark og herlige dager. Gå inn på reiseinformasjonen for å finne ut mer om turen. Oppmøtetidspunkt fredag er som vanlig kl. 07 på parkeringa ved terminalbygget for utdeling av billetter. Ta var på disse - de skal nemlig brukes på vei hjem også.

Lørdag og søndag er det o-løp. Lørdag kveld er det fellesmiddag ute på restaurant. Alle fasiliteter i badelandet kan benyttes fritt gjennom hele helgen.

Tar du noen bilder på turen og vil ha de på hjemmesiden? Send til Tonje Lysnes på enten Facebook eller epost (tonje@lysnes.net). Husk at om det er av personer må disse godkjenne bildene.


0 Kommentar

Levert avIdrettenOnline