Klubbmesterskap flyttet til Holt

Postet av Hedrum Orienteringslag den 31. Mai 2018

Innbydelse finner du her. Klubbmesterskapet er flyttet til Holt. Påmelding er innen 3. juni til Tone 977 00 538 eller på eventor. Artig trening på torsdag (OBS: treningen er flyttet)

Postet av Hedrum Orienteringslag den 23. Mai 2018

Slik ser A-løypa ut

OBS: Treningen er flyttet fra Surte til Blåbæråsen. Ta av fra gamle E-18 v/Skinmo mot Mørk. Når du kommer til Holttun kjører du vestover. Treninga er her.

På torsdag blir det trening i kompasskurs og ellers god retningssans. Kartet er ikke det aller beste, og passer derfor godt til å trene på kompasskurs og det å orientere etter høyder og andre "faste" ting i terrenget som for eksempel bekker og skrenter.

Eksempelet over er A-løypa. Der er det mye retningsendring og "rett-på-strekk". Poenget er å orientere mest mulig rett mot posten, og følge med på høydedrag, bekker ol.l. som passeres. Ha god kontroll underveis og vite på forhånd når posten skal dukke opp over neste kolle.

Også C-løypa og N-løypa får utfordringer. De skal også få prøve seg på kompasskurs og til dels vanskelig orientering. Poenget med trening er jo nettopp å trene på noe man kanskje ikke er så god på fra før av.

Så møt opp og prøv nye utfordringer. På denne treningen lærer du sikkert noe nytt.

Hilsen Roger :-)Klubbmesterskap mellomdistanse

Postet av Hedrum Orienteringslag den 13. Mai 2018

Innbydelsen til klubbmesterskapet finner du her. I år er klubbmesterskapet på Surte, torsdag 7. juni klokken 18:00. Påmelding innen 3. juni til Tone 977 00 538 eller på eventor.


Grillmat og drikke blir servert etter løpet, kan bli lang vei å bære, så ta med noe lett.KM Sprintstafett

Postet av Hedrum Orienteringslag den 12. Mai 2018

I dag har det vært KM sprintstafett, og vi hadde flere lag fra Hedrum med. I år var det flere av lagene som løp inn til medalje. Gratulerer til alle sammen!


Viljan og Henrik – Gull H13-16

Sindre og Anders Kristian – Sølv H17

Kari og Pernille – Sølv D17

Elin og Katrine – Bronse D17

Full resultatliste kan du se ved å klikke deg inn herInvitasjon til pinseløpene i Kongsberg

Postet av Hedrum Orienteringslag den 10. Mai 2018

Her er noen ivrige som var med i 2014

Nå er det kun 1 uke til Pinseløpene i Kongsberg som arrangeres 19. - 21. mai i år. I år blir det altså en normal Pinse med 3 løp i Kongsberg. I år får vi også full tilgang til lokalene på den nye skolen samt at avslåing av lys/vifter er mulig. En perfekt Pinse er i anmarsj altså.

Dette er et kjempeflott arrangement for hele familien så vel som enkeltpersoner. Vi fra Hedrum vil ha felles overnatting på Raumyr Skole som er et svært populært tiltak. Om du ikke har anledning til å overnatte kan du selvfølgelig kjøre fra Larvik hver dag og bli med på ett eller flere løp (det er jo ikke så langt til Kongsberg). Det blir mange påmeldte fra hele Østlandsområdet - og det er vanligvis mange fra Hedrum også. Jo flere vi blir - dess triveligere blir det! :-)

Her ser du de som er meldt på fra Hedrum (72 starter pr. 10/5 kl. 23:30): Lørdag Søndag Mandag

Siste frist for ordinær påmelding er fredag 11. mai. Meld deg på til Tone (97700538) eller direkte på Eventor. Tone svarer også på spørsmål du måtte ha. Husk at du MÅ gi Tone beskjed om du ønsker å overnatte - grunnet melding til skole/brannvesen.

Også i år skal vi bo på Raumyr Skole. Siden den gamle skolen er revet helt ned og bygget opp igjen, skal vi overnatte i helt nye lokaler. Dette er et nærmest perfekt sted (med sol så og si hele døgnet) hvor du kan velge å ta med deg campingvogn, bobil, telt eller overnatte i gymsal. Det blir selvfølgelig veivalgsdiskusjoner, grilling og annet sosialt på kveldene. Selve overnattingen på Raumyr Skole dekkes av klubben for alle. Mange vil reise oppover allerede fredag kveld.

Vi har kost oss i Kongsberg i pinsa i mange år nå. Du kan jo ta en titt på hva som hendte i 2014 og 2012. Klarer vi å få over 100 starter totalt i år mon tro? Det hadde vært veldig hyggelig. Uansett så blir dette en salig blanding av medlemmer i alle aldere, spreke og mosjonister. Meld deg på du også - så får du blitt med på moroa. Vi håper at spesielt de nye vil ta turen til Kongsberg.

For mer informasjon klikk på lenkene under:


Dette bør du ta med deg på løpene:

 • Campingstol
 • Penger til kiosk
 • Niste
 • Drikke
 • EKT-brikke
 • Kompass
 • Løpstøy Skift
 • Annet nødvendig

Dette bør du ta med deg i tillegg om du skal overnatte i gymsal:

 • Liggeunderlag
 • Sovepose
 • Mat
 • Drikke
 • Toalettsaker
 • Håndkle
 • Såpe
 • Kjølebag
 • Grill (om du har)
 • Grillmat
 • Campingbord og stol
 • Annet nødvendig

På løpene er det varm dusj. Vi har også tilgang på garderobe/dusj på skolen der vi skal overnatte.

Vi sees i Kongsberg. :-)Borgertog 17. mai

Postet av Hedrum Orienteringslag den 10. Mai 2018

Neste uke er det 17. mai og vi skal være med i borgertoget. I år er vi nummer 28, og skal møte opp klokka 17:00. Kom gjerne i O-tøy! Ta med det dere ønsker av brikker, O-poster, kart, kompass, brikke, grønne kvister ++. Vi skal møte opp på torget mellom Jazz Frisør og lekeplassen på torget.  Borgertoget starter å gå 17:15, så husk å vær tilstede innen da.

Levert av IdrettenOnline