Trenger du løpstøy?

Postet av Hedrum Orienteringslag den 22. Apr 2018

Skal du supplere garderoben din med løpstøy for vårsesongen?

De som tenker at de skal supere garderoben sin med løpstøy må si ifra til Astrid (mob. 924 11 804) nå, bestillingen til Trimtex sendes i slutten av april. Husk å oppgi størrelse.

Har du behov for å prøve størrelse så ta kontakt.

Det er leveringstid på noe av tøyet, og da spesielt det tøyet med spesialtrykk for Hedrum O-lag.

Så meld fra til Astrid hva du tenker å kjøpe! 
Lavvotur for alle O-lagsdamer over 18 år

Postet av Hedrum Orienteringslag den 22. Apr 2018

Fredag 4. mai er det tid for årets lavvotur for alle O-lagsdamer over 18 år. Innbydelse og PM finner du her. Det er fra fredag til lørdag med en overnatting i lavvoen på Fjære.


Påmelding er innen 1. mai til Torill på tlf: 917 35 893 eller e-post: torillhf@gmail.comHedrum O-lag inviterer til nybegynnerkurs

Postet av Hedrum Orienteringslag den 18. Apr 2018

Er du interessert i orientering? Eller bare nysgjerrig på hva vi driver med? Nå inviterer vi til nybegynnerkurs. Det arrangeres på Hedrum Barneskole torsdag 26. april fra 18:00-19:30. Kurset er gratis, og barn under 8 år må ha følge med voksen. For innbydelse klikk her med mer info. 
Sindre vant begge dager på Norwegian Spring

Postet av Hedrum Orienteringslag den 17. Apr 2018

En fornøyd kar etter godt gjennomført løp

I helgen ble to av de største løpene i Norge arrangert, nemlig Norwegian Spring som består av Vårspretten og Solrenningen. Disse løpene hadde til sammen ca 2500 startende løpere. Vanligvis arrangeres også Vårstafetten for de yngste på lørdag, men pga mye snø ble det endringer i programmet. Arrangøren måtte flytte til et helt nytt kart og arena, samt at Vårstafetten måtte utgå. Det ble allikevel et glimrende arrangement i årets første skikkelig gode vårvær.

Fra Hedrum var vi ikke så mange som stilte til start, 7 på lørdag og 9 på søndag. Selv om enkelte syntes det var veldig kupert, spesielt på lørdag, var det artig å få orientert skikkelig i snøfritt terreng.

Sindre stilte i klasse H 19-20E begge dager. Han har jo trent meget godt de siste årene og nå begynner det virkelig å gi resultater. Han var ikke snauere enn at han likeså godt vant begge dager! På lørdag vant han med 1m 17s og på søndag vant han med 19 sekunder. Dette er en utrolig bra prestasjon. Vi har virkelig fått en VINNER i Hedrum O-lag!

Det som er flott med Sindre er at han har et pragmatisk forhold til prestasjonene i løypa. Han er fornøyd når han kommer høyt opp på resultatlistene, samtidig er han klar over hvor han har tapt tid og hvor han kan bli enda bedre. Det blir spennende å se hvor langt han kan komme.

Vi hadde også andre gode resultater. På lørdag kom Viljan på en flott 4. plass og var kun ETT sekund fra 3. plassen (det var hele 39 med i klassen). Ser man på strekktidene så lå han på 18. plass etter første post. Utover i løpet gikk han imidlertid opp mange plasser og lå på 3. plass da han stemplet på siste post, 3 sekunder foran han som lå på 4. plass. Du vet jo hva som skjedde Viljan, så det er bare å begynne med spurt-trening. Kanskje du kan få noen tips av Henrik. 😉 Henrik hadde nemlig beste spurttid i klassen.

Vi som var med i år gleder oss allerede til neste år. Håper det blir flere med fra Hedrum da.

Sportslig hilsen Roger-)
O-troll leir i Sandefjord 26.-27. mai

Postet av Hedrum Orienteringslag den 13. Apr 2018

26.-27. mai inviterer Sandefjord O-klubb til en O-troll leir for alle i alderen 8-12 år fra Vestfold og Telemark. Det vil være en overnatting på Unneberg Skole. Innbydelsen finner du her

Det vil være trening, lek og morro og en overnatting. I tillegg vil alle deltakere få en egen t-skjorte designet for den leiren.

Om du ønsker å være med, kontakt Torill Fjære på tlf: 917 35 893. Påmelding skjer klubbvis innen 16. mai.Husk påmelding til årets første løp samt Norwegian Spring

Postet av Hedrum Orienteringslag den 2. Apr 2018

Fra Norwegian Spring 2016

Hei og velkommen til våren alle HOL'ere :-)

Håper dere har trent godt i vinter, for førstkommende søndag starter sesongen med o-løp på Rakke (innbydelse). Meld deg på selv via Eventor, eller ta kontakt med Tone (977 00 538). I år må vi virkelig stå på skal vi klare målet vårt på hele 2000 starter! Om alle blir med på noen få flere løp i år, så vil det faktisk gå ganske så greit. Så nå er det bare å melde seg på. Ordinær påmeldingsfrist er i morgen (tirsdag). Mange fra klubben er allerede påmeldt. :-)

Helgen deretter (14-15 april) er det Norwegian Spring (innbydelse). Et kjempeartig løp hvor mange deltar, faktisk ett av de største løpene i Norge. Norwegian Spring er også "stjerneløp" i år. Det betyr at alle fra HOL får dekket 100% av startkontingenten. Blir du med her også blir det nok et bra bidrag til å klare målet vårt på 2000 starter. :-)Levert av IdrettenOnline