Klubbkveld

Postet av Hedrum Orienteringslag den 22. Okt 2018

I morgen, 23. oktober, er det klubbkveld. Klubbkvelden arrangeres klokken 18:00 i kantina på Hedrum Ungdomsskole. Agendaen denne klubbkvelden er:

  • O-ringen 2019, mange har alt meldt seg på
  • O-festivalen 2019, hva slags oppgaver kunne du tenke deg?
  • Info fra NIF – Hva er mobbing?
  • Høstgampen, vårt siste løp for i år
  • MOT-TV
  • «Ungdommen har ordet»
  • Litt generell klubbinfo og aktiviteter gjennom vinteren

Det vil bli en pause med kaffe og "litt å bite i"


Vel møtt!



NM natt, jaktstart og Marummila

Postet av Hedrum Orienteringslag den 14. Okt 2018

Denne helgen har det vært flere O-løp. Lørdag var det NM i nattorientering. Sindre var med i klasse H19-20 E, og løp inn til en 13. plass av 28. I dag var det jaktsart i Norges Cup'en, Sindre kom inn på en 12. plass av 21. Veldig bra jobbet! 

Resultater NM i nattorientering
Resultater jaktstart


I dag var det også Marummila på Store Bergan barneskole i Sandefjord. Fra Hedrum hadde vi hele 21 startende i dag! Dette er kjempebra. Marummila er et litt annerledes O-løp. Det er herre- og dameklasser som er 2,5 km, 5 km og 10 km lang, og N-åpen. Alle klassene har felles start. 

Resultater Marummila



Granbardugnad 2018

Postet av Hedrum Orienteringslag den 13. Okt 2018

Da var granbardugnaden over for i år. Totalt skal vi samle 470 bunter a 20 kvister. På tirsdag var det 6 medlemmer som klipte og samlet sammen 110 bunter. Fredag var det samlet 4 "voksne guttær" som koste seg på lavvotur, samtidig som de fikk klippet før det ble mørkt. Lørdag var vi 15 medlemmer samlet, som fikk klippet og samlet resten av buntene med granbar. I 12 tiden samlet vi oss rundt et bål for ei pause og en matbit. Pølser ble grillet og koppen fylt opp med varm drikke. Etter pausen hadde vi 33 bunter igjen som skulle klippes, bæres, telles og lagt i bunter. Gjengen var veldig effektive og med godt humør går det unna.

Takk til alle som møtte opp og bidro på dugnaden!


Bilder fra lørdagen ser du under:



Høstens treninger er i gang

Postet av Hedrum Orienteringslag den 8. Okt 2018

Denne uken starter treningen opp som vanlig foregår på tirsdag og torsdag. Husk refleksvest og hodelykt, samt klær etter vær.

Tirsdag:

Treningen er på Hedrum Ungdomsskole 18-20. Annenhver tirsdag er alle ute med O-teknisk. Andre tirsdager er de under 12 år inne med eget opplegg. Per dags dato har vi ingen godkjent badevakt, så foreløpig ingen bading mellom 19-20. Styrketrening foregår som vanlig 19-20.

Mer info rundt tirsdagstreninger her


Torsdag:

På torsdager vil treningen være forskjellige steder med fokus på intervall og langturer. Treningen starter 18:00.

Mer info rundt torsdagstreninger her



Levert av IdrettenOnline